Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KızKızlarrr cinsiyet tahmininiz var mıdırrrr 11+1 olduk
Cnm nuba göre mi yorumladın?
Evet canımCnm nuba göre mi yorumladın?
3. fotoğraf sadece baş fotoğrafı yalnız yani ben öyle görüyorumArkadaşlar bana da tahminde bulunabilir misiwniz ilk resim devlete göre 14 haftalk belli değil dedi doktor diğer resimler özele ait 16 haftalk doktor erkek dedi ama biz resimlerden bişey anlamadık
Eki Görüntüle 3242670 Eki Görüntüle 3242671 Eki Görüntüle 3242672
Bizde pek anlamadık işte diğer fotolarda da cinsiyet yorumlayacak yeri yok3. fotoğraf sadece baş fotoğrafı yalnız yani ben öyle görüyorum
2. fotoğrafı hiç anlayamadım
Ben oğlum olacağını böyle öğrendimBizde pek anlamadık işte diğer fotolarda da cinsiyet yorumlayacak yeri yok
Benimki de sizinkine benzer o zaman çıkıntı diye verdi belki de fotoyuBen oğlum olacağını böyle öğrendim
Eki Görüntüle 3242705
Merhaba 11 haftalıkken gittiğinizde ultrasonda baktığınızda bebek hareket ediyor muyduuuKızlarrr cinsiyet tahmininiz var mıdırrrr 11+1 olduk
Evet biz şanslıydık hareketi yakaladık hatta bugün 12+2 uyuyordu birden uyandu ultrasonda yine gördük şükür hareketleriniMerhaba 11 haftalıkken gittiğinizde ultrasonda baktığınızda bebek hareket ediyor muyduuu
Ben bir daha gittiğimde 13+1 olacak o zaman hareketlerini görür müyüm diye çok merak ediyorumEvet biz şanslıydık hareketi yakaladık hatta bugün 12+2 uyuyordu birden uyandu ultrasonda yine gördük şükür hareketlerini
Tabi görebilirsiniz, bizim de bugün uyuyordu doktor biraz ultrasonu uzun gezdirince üstünde uyandı, inşallah siz de görürsünüz sağlıklaBen bir daha gittiğimde 13+1 olacak o zaman hareketlerini görür müyüm diye çok merak ediyorum