canım ben bunları yeni öğrendim paylaşayım dedim eğer vücudundaki tüyler ve saçların hamilelik öncesine göre geç uzuyorsa kız daha hızlı uzuyorsa erkek diyorlar.birde kız yatırır oğlan kaldırır dediler geçenlerde çok uyumakdanda anlaşılıyormuş yani.ben çok uyuyordum saçlarımda çok yavaş uzuyor bu aralar kız diyordu herkes gerçektende kızmış ama bu belirtiler ne kadar doğru bilemem
canım ben tam tersi belirtiler yasadım midem bulanmadı cok uyurdum saçlarım ve vücumdaki tüyler uzamaz oldu ama bebeğim erkek oğlum olacak yani bende tutmmadı
hayirli olsun caniiiim. kacinci haftanda ögrendin cinsiyetini?
ben dün gece cok acayip bir rüya gördüm.. hani linea negra dedikleri cizgi varya hamileligin 3 -4. ayindami ne cikiyor diye? dün gece rüyamda onu gördüm. ama böyle göbek deligimden asagima kadar kapkalin kahverengi bir cizgi. ve esime dedimki rüyamda hayatim bak sanirim erkek olacak. ne alakaysa cizgiyle.. rüya iste :)). RABBIM hayirlisini versin kiz erkek hic farketmez ama kiz cok istiyordum hep :)
canım ben cinsiyetini 16.haftamda öğrendim sağol tesekkür ederim cümlemizin evladı.
sende hamilesin galiba seninki kaç haftalık:1hug:
tesekkür ederim canim paylasimin icin. ben hic dikkat etmedim :)). sadece bende migde bulantisi cok az yani nasil diyim günde bir iki kere bögürme geliyor sadece ama istifra etmek yok. bazen oluyordu ama oda cok yemek yiyince :))))). uykumda pek gelmiyor ilk baslarda cok uyurdum kalbi olusurken büyürken öyle oluyormus doktorum dedi. ama suan hicbisey yok 7 haftalik hamileyim. ALLAHIM herseyin herkese hayirlisini versin. cok ama cok merak ediyorum niye yalan söylim :)
sen kacinci ayindasin? cinsiyeti ne zaman belli oldu canim?