- Konu Sahibi elif kurt45
Nasıl yapıyorsunuz o testiYüzük çok ilginç bir şekilde tutuyor hakkaten aile büyüklerine falan denemiştik bizde tutuyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapıyorsunuz o testiYüzük çok ilginç bir şekilde tutuyor hakkaten aile büyüklerine falan denemiştik bizde tutuyor![]()
Büyük konuşma bak. Asla diyordum. Herkesten önce benim oldu:)Bana da 3 çıkıyor ama 1 de tövbe etmiş durumdayım .. hiç istemiyorum bende .. hayırlısı diyelim![]()
Fotoğrafı göremedim
Hamile değilken sol ovucuna düz alyans yüzüğe ip. Yada zincir geçirip düz bir şekilde kaldırıyorsunuz yüzük yuvarlak dönerse kız gidip gelirse erkek demek. Bu şekilde yüzük durana kadar devam benim 4ten sonra hep duruyor. Hamileyken de göbeğe bırakıp çekionuz hamilelik cinsiyeti çıkıyor. Benim doğru çıkacak mı bakalımNasıl yapıyorsunuz o testi
Fotoğrafı göremedim
Bi kızım var sağlık lı olsun önce erkek olsun istiyorum rabim gönlümüze Göre versin inşallahYani okuduklarıma göre beyaz parlaklık plesanta oluyordu sanırım senin sağ tarafta bebekte sağda ikimizin kız. Ama keseye bakarsak ikimizin erkek![]()
Bana da yorum yapar mısınız :))Kız gibide erkek gibide her iki tarafında gönlünü yapıyor senin bebiş![]()
Nasıl bişey merak etimEvet balımın görüntülerine baktım hepsi karışık yane hangisinin tuttuğu önemli değil bizde bunu oyun ettik. Ama yüzük testi dedikleri şey doğru çıktı. Kayınvalidemin tüm çocukları da doğru çıkınca korktum açıkçası
BenimkimiKız gibide erkek gibide her iki tarafında gönlünü yapıyor senin bebiş![]()
Evet çok küçük ya anlaşılmıyor takılıyorum sizeBenimkimi
Çok minik ya bunu anlayamıyorumBana da yorum yapar mısınız :))
Ağustosta komtrolüm var o zaman size yollarım . 12 haftalık olmaz doktor tahminde bulunur belki12 haftalık olunca profilden net bir foto olursa nub teorisine göre tahmin edebilirim. Ama keseye inanmıyorum. Benim her gebelikte kese sağdaydı biri erkek iki kız![]()
Karından bakıldıysa sağda olunca kız diyorlarArkadaşlar cinsiyet yorumunda bulunanlar lütfen tahminde bulunabilirler mi ? 7+4 karındanEki Görüntüle 3455764
Anlamam ama kız hissettim ya tamamen atmaca benimkiBanada bakarmısınızvajinal bakıldı 8 haftalık