Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hhshahj kese den bakıyolarmış heraldeBebeği bulursam tahmin ederim şaka şaka 5+2 de tahmin çok zor ultrasonda göründüğüne şükrederdim
Hahahaha aynen öyle ama yine de hoş oluyomuş ben kız istiyorum zaten iyice sevindimYani tahmini hamile kalmadan da yapabilirim ben tahmin çünkü sallamak serbest dkgm hiçbirinin gerçekliği yok ama kız dedim hadi
Pipi göremedim kız benceKızlarım 5+2 haftalara bile cinsiyet tahmini yapılmışş bu yüzden bende istiyorumm
Sizce benim bebişimin cinsiyeti ne olabilir 9+5 im bugünnn
Yorumlarınızı bekliyorummmm
Ya ahhshaja keseden anlıyolar ya ondan soruyorum bebeğe bile benzemiyo halaPipi göremedim kız bence
Bence o gözüken yer poposu ayakları o ortası boş o yüzden kız dedim ben de 13 haftalıkken gittim iki gün önce ama doktoruma cinsiyeti söylemeyin olur mu dedim. Ekran da bana dönüktü ve iki bacak arasından pipisini ve testislerini görmüş bulundum sürprizi kaçtıYa ahhshaja keseden anlıyolar ya ondan soruyorum bebeğe bile benzemiyo hala
O sırada 11-12'ye kadar oluşmayan pipiciğin ekranda görünmeyince hissettiği:Bence o gözüken yer poposu ayakları o ortası boş o yüzden kız dedim ben de 13 haftalıkken gittim iki gün önce ama doktoruma cinsiyeti söylemeyin olur mu dedim. Ekran da bana dönüktü ve iki bacak arasından pipisini ve testislerini görmüş bulundum sürprizi kaçtı
Ahahaha aslında bebeğimin suçu doktora demişim o kadar söylemeyin diye ne diye açıyorsun bacaklarını inadına gösteriyorsunO sırada 11-12'ye kadar oluşmayan pipiciğin ekranda görünmeyince hissettiği:
Banada bakabilirmisiniz rica etsem 11+1 izKızlarım 5+2 haftalara bile cinsiyet tahmini yapılmışş bu yüzden bende istiyorumm
Sizce benim bebişimin cinsiyeti ne olabilir 9+5 im bugünnn
Yorumlarınızı bekliyorummmm
Ay ben hiç anlamıyorum kiiiBanada bakabilirmisiniz rica etsem 11+1 iz
Oy çok tatlı buuuBanada bakar mısınız 12 haftalık
Teşekkür ederimOy çok tatlı buuu
Hiç anlamam ama kız gibi geldiiii