Erkek gibi bence12. Haftanın içindeyim doktor tahminde bulundu ama sizden de tahmin bekliyoruummm
Kız gibi12. Haftanın içindeyim doktor tahminde bulundu ama sizden de tahmin bekliyoruummm
Doktorumda erkek dediDoktor'unuzun tahmını neydı acaba bana erkek gıbı geldı
Sizde mi bi çıkıntı gördünüz ben hariç herkes görüyoErkek gibi bence
Ikıncı fotoda bacak arasında hafıf bır sıslık var yukarı doğru ben ordan anladım erkek olduğunu kız olsaydı düz olurdu ve ilk resımde kı olması ıcın üç cızgı olması gerek ben ıkı cızgı gördümDoktorumda erkek dedi
Keseden mi anladınız dedim hayır genital çıkıntısından dedi ama net konuşmadı 16.haftada belli olur dedi
Amin çokk teşekkür ederiimmHayırlısı neyse o olsun sağ saglım kucağınıza alın inşallah
Hesaplama yapabilir miyim12. Haftanın içindeyim doktor tahminde bulundu ama sizden de tahmin bekliyoruummm
16.08.1997 eşimHesaplama yapabilir miyimay/yıl olarak esinizin ve sizin doğum tarihlerini yazar misiniz
Kız çıkıyor hesaba göre16.08.1997 eşim
24.05.1996 ben
Hadi bakalımn hayırlısı eKız çıkıyor hesaba göre
Konu açın daha çok yorum gelebilirEki Görüntüle 3495963 12 hafta 3 günlük ultrason fotosu Burda çok merak ediyoruz cinsiyeti tahmin edebilir misiniz ?
Hem çıkıntı gördüm gibi hem de kafa yapısını erkeğe benzettim oğlumunki de böyle gözüküyordu, hakkınızda hayırlısı olsunSizde mi bi çıkıntı gördünüz ben hariç herkes görüyo
Ben de kız istiyorum ama ne gelirse kabulümüzSağolun Allah razı olsun şu anda 15 haftaligiz dün ki kıza benzettim dedi ama hayırlısı tabi
Allah gönlünüze göre versin 2 kızım var bu sefer oğlum olsun çok istiyoruz sağlıklı bı sekilde kucağımıza alırız inşallahBen de kız istiyorum ama ne gelirse kabulümüz
Ben 13 +2 yim