Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da önceki haftalarındaki ultrasonuEki Görüntüle 3569482 Hanımlar cinsiyeti tahmin edebilecek var mı 11 haftalık, belki belli olmaz ama insan merak ediyor işte![]()
Nasıl anlıyorsunuz peki
Plecantaya göre ve bebeğin kafa yapısına göre bakıyorum ama doğru diye bir şey yok tabi sadece teoriler bunlarNasıl anlıyorsunuz peki
Benim içime de hep erkek doğuyor, tabi sağlıklı olsunlar da öncelik buPlecantaya göre ve bebeğin kafa yapısına göre bakıyorum ama doğru diye bir şey yok tabi sadece teoriler bunlar![]()
Benim bebişe de bakar mısınız
Bize de bakar mısınız ? 12 haftalık. Doktor tahminde bulunmadı. Bacak arası pipi mi kordon mu sizce?Plecantaya göre ve bebeğin kafa yapısına göre bakıyorum ama doğru diye bir şey yok tabi sadece teoriler bunlar![]()
6 veya 7 haftalık ultrason görüntüsü var mı elinizde?Bize de bakar mısınız ? 12 haftalık. Doktor tahminde bulunmadı. Bacak arası pipi mi kordon mu sizce?
Kaç haftalık görüntüler var elinizde?Benim bebişe de bakar mısınız
Evet bu 6 haftalık6 veya 7 haftalık ultrason görüntüsü var mı elinizde?
Eki Görüntüle 3569482 Hanımlar cinsiyeti tahmin edebilecek var mı 11 haftalık, belki belli olmaz ama insan merak ediyor işte![]()
Bende ikiz bebek bekliyorum. 9 . Hafta . Çok merak ediyorum. Ultrasonla bakıldı tahmin edebilir misiniz![]()
Ben erkek gördüm ama öğrenince haber edersinizEvet bu 6 haftalık
12 haftalıkKaç haftalık görüntüler var elinizde?
Kaç haftalık görüntüler var elinizde?