Cinsiyet Tahmini ?

korkma olmaz insallah.
iyi düşünün iyi olsun.
:))resimden hiç anlamam öyle hissettim.
ama anneler hisseder.içinize ne doğuyorsa odur.
birdahaki kontrole hem cinsiyeti öğrenmiş hemde kistten kurtulmuş olursun insallh

rüyamda bir kız görüyorum bir erkek kafası karışık bir anne oldum siz ne zaman konuma yazsanız hep iyi şeyler oluyor vallahi... güzel dilekleriniz bana yarıyor gerçekten çok teşekkür ederim

rüyamda bir kız görüyorum bir erkek kafası karışık bir anne oldum siz ne zaman konuma yazsanız hep iyi şeyler oluyor vallahi... güzel dilekleriniz bana yarıyor gerçekten çok teşekkür ederim
rica ederim.o sizin güzel kalbinizin karşılığı.
teşekkür ederim
herşey çok güzel olur insallh hayatinizda.

hamilerin duasi kabul olur.
benim içinde dua eder misiniz:)
Allah yardımcımız olsun hepimizin

rica ederim.o sizin güzel kalbinizin karşılığı.
teşekkür ederim
herşey çok güzel olur insallh hayatinizda.

hamilerin duasi kabul olur.
sizde benim için dua eder misiniz:)
Allah yardımcımız olsun hepimizin
etmem mi tabi ki ederim bugün cuma mübarek gün, dualarıma sizi de ekleyeceğim aminn Rabbim evlat hasreti çekenlere sağlıklı evlat versin, bebek bekleyenlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh... sizin gibi kalbi güzel insanlarında kalbinden ne geçiyorsa onu versin

amin.
çok çok teşekkür ederim

Devlet hastanelerinde de özellerde de artık bebeğin cinsiyeti kız ise henüz erken veya belli değil diyerek 5.aya kadar kesinlikle söylemiyorlar erkek bebekleri kesin anlayan doktorlar ise çok daha erken söylüyor..oğlumda 12-13haftalık söyleyen doktor kızımda erken diye 5. Aya kadar bekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…