Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba banada bakarmisiniz 13 hafta doktor erkeğe benziyor dedi kesin demediSırtını dönmüşgörmek çok zor
bencede erkek canımMerhaba banada bakarmisiniz 13 hafta doktor erkeğe benziyor dedi kesin demedi
Bana da erkek gibi geldi, sağlıkla doğsunMerhaba banada bakarmisiniz 13 hafta doktor erkeğe benziyor dedi kesin demedi
Kesinlikle erkek zaten ıkı bacak arasınıda cekmişMerhaba banada bakarmisiniz 13 hafta doktor erkeğe benziyor dedi kesin demedi
Teşekkür ederimbencede erkek canım![]()
Teşekkür ederimBana da erkek gibi geldi, sağlıkla doğsun![]()
Teşekkür ederimKesinlikle erkek zaten ıkı bacak arasınıda cekmiş
Nubu kıza benzıyor kız benceBanada bir el atın 10+6 bebek (adete göre 11+1 burada) var mi bir tahmini olan
Ay inşallah sağlıkla kız oluuur sağolunNubu kıza benzıyor kız bence
KızBanada bir el atın 10+6 bebek (adete göre 11+1 burada) var mi bir tahmini olan
Ay hadi inşallah sağlıklaa
Erkek benceEki Görüntüle 3722829 benimkinde bakarmısınız 12 haftalık
Resmen erkek pipiyi gördüm ben iki bacak arasında :) sağlıkla gelsinMerhaba banada bakarmisiniz 13 hafta doktor erkeğe benziyor dedi kesin demedi
2. Foto Nub a göre erkek gibi geldi %70 erkek olabilirBanada bir el atın 10+6 bebek (adete göre 11+1 burada) var mi bir tahmini olan
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimResmen erkek pipiyi gördüm ben iki bacak arasında :) sağlıkla gelsin
Ya aynı gün fotoları bir görselde nub düz bir görselde yukarı nokta var ama o nokta nub mu bilemedim de hayırlısı2. Foto Nub a göre erkek gibi geldi %70 erkek olabilir