• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

filimsibiseyler

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
155
42
13
28
LÜTFEN CİNSİYET TAHMİNİ YAPAR MISINIZ 11+4 GÜNLÜK ULTRASON GÖRÜNTÜSÜ, HANGİ YÖNTEMLE BAKTIĞINIZI DA SÖYLEYİN
IMG_4216.webp

Ne kadar net görüntüler almış doktor. Şu an çok küçük iki bacak arası boş görünüyor ama bu hafta kız erkek görünüşü benzer oluyor zaten 1/2 hafta daha bekleyin netleşir

Ne kadar net görüntüler almış doktor. Şu an çok küçük iki bacak arası boş görünüyor ama bu hafta kız erkek görünüşü benzer oluyor zaten 1/2 hafta daha bekleyin netleşir
evet doktorumun ultrason cihazı çok iyi , arkadaşlarımın erkek çocuklarında genelde 10.11 haftada çıkıntı şeklinde gördüklerini söylediler . aslında doktorum da bu görüntüye göre kız ama bizi yanıltabilir dedi. burada nub teorisine göre bakanlar var

evet doktorumun ultrason cihazı çok iyi , arkadaşlarımın erkek çocuklarında genelde 10.11 haftada çıkıntı şeklinde gördüklerini söylediler . aslında doktorum da bu görüntüye göre kız ama bizi yanıltabilir dedi. burada nub teorisine göre bakanlar var
Nuba doktorlarda bakıyor :) doktorunuz net bir şey söylememişken burada ki yorumları ciddiye almayın bence 🫣 ama kız olma ihtimali daha yüksek gibi sağlıkla zamanında kucağınıza alın

Nuba doktorlarda bakıyor :) doktorunuz net bir şey söylememişken burada ki yorumları ciddiye almayın bence 🫣 ama kız olma ihtimali daha yüksek gibi sağlıkla zamanında kucağınıza alın
yok zaten fetal dna verdim 2 hafta sonra hem kontrolüm hem fetal sonucum çıkmış olcak ilk çocuğum allahın izniyle , merak ediyorum sadecee amin çok teşekkür ederim

erkek olsaydı kesin bu haftada çıkıntı olur muydu peki , çünkü 17. haftaya kadar kız denip erkek bebek sahibi olan biri var burda
Yani doktora bağlı tabi de ben 13. Haftada çok net görmüüştüm oğlanda sizinde ultroson çok net yani benim doktorum 10. Haftada bile söylüyor yüzde 80 kız veya erkek diye kemik yapısından bile anlıyorlar aslında

Merhaba bana da tahmin yapabilir misiniz ? İlk görüntü 12.hafta diğerleri 11.haftadan

Eklentiler

• IMG_0612.webp
    IMG_0612.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0426.webp
    IMG_0426.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0427.webp
    IMG_0427.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0412.webp
    IMG_0412.webp