- 20 Ocak 2015
- 46
- 8
- 288
- Konu Sahibi ayniyildizinaltinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi bu bu bebişÇok net konuşmuşsun. Bende çok merak ediyorum lütfen bana da bir yorum yapar mısınedatasxx
İki meleğim var buda erkek olsun istiyorum![]()
Öğrendiniz mi cinsiyetiÇevremdekiler de kız bebeğe benzettiÇok teşekkür ederim yorumlarınız için
![]()
Kıza benzettm ben belli oldumu cinsiyet acaba sağlıkla gelsinMerhaba 12 haftalık hamileyim doktor cinsiyet konusunda yorum yapmadı. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?![]()
Banada yorum yaparmısınız
Hadi inşallah. İki hafta sonra kontrolm var haberdar edeceğimErkek gibi bu bu bebiş
Kızlar 10 haftalık tahminde bulunur musu
benimki de kese böyle acaba ne olacak bende çok merak ediyorum kalp atışını öğrendin mi kaçKızlar 10 haftalık tahminde bulunur musunuzzzz![]()
Hayır daha öğrenmedik fakat nipt testi yaptırmak durumunda kaldıkÖğrendiniz mi cinsiyeti
Daha öğrenemedik inşallah sağlıkla gelsin. Sanırım 1 haftaya öğreneceğizKıza benzettm ben belli oldumu cinsiyet acaba sağlıkla gelsin
Kızımız olacakmışMerhaba 12 haftalık hamileyim doktor cinsiyet konusunda yorum yapmadı. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?![]()