Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızın olacak doktor ne dediBurda 13 haftalık
Suan 18 haftalığım cinsiyeti nedir değişme ihtimali var mı yada doktorun yanılma ihtimali
Kızın olacak doktor ne ded de değişme ihtimali
Nasıl anladın benim ilk gebeliğim deKızın olacak doktor ne dedi
Nubundan anlıyorum .Nasıl anladın benim ilk gebeliğim de
Nub nedirNubundan anlıyorum .
herkes bide bebegın yönünden ultrasonun parlaklığından valla her şekil yöntem var anlayanlarda
Doktorunuz ne dedi cınsıyet için . Cevaplamadan başka sorulara gecıyorsunuz heycanlı mısınızNub nedir
Evet heyecanlıyım erkek dedi ama yanılma payı var mı dırDoktorunuz ne dedi cınsıyet için . Cevaplamadan başka sorulara gecıyorsunuz heycanlı mısınız
nub'un belirli bir açıda olması, yani 'sarkma açısı', bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebilir.Nub nedir
Siz kız dediniz sarkma acısı ne kadar kinub'un belirli bir açıda olması, yani 'sarkma açısı', bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebilir.
Siz kız mı diyorsunuz kıza mı benziyordogunca yazın buraya yine
Görüntü öyle duruyor aslında 18 haftadaysanız neden yeni görüntüyü paylaşmadınızSiz kız mı diyorsunuz kıza mı benziyor
Daha gitmedim yanılma payı varmıdır diye sormak istedimGörüntü öyle duruyor aslında 18 haftadaysanız neden yeni görüntüyü paylaşmadınız
Bana aylarca kız kız kız dediler bi doğdu oğlan oğlum kırmızılar pembeler ıcınde büyüdüDaha gitmedim yanılma payı varmıdır diye sormak istedim
Yia kesin kız mı dedilerBana aylarca kız kız kız dediler bi doğdu oğlan oğlum kırmızılar pembeler ıcınde büyüdü
Ben hıc merak etmedim açıkçası böyle şeyleri . Eşim sordu die öylelikle soylendı oda yanlış söylendı şimdi de gebeyim ben hala istemıyorum öğrenmek ama eşim çatlıcak orta yerindenYia kesin kız mı dediler
Bide kese yuvarlaksa erkek deniliyor o doğru mu benim kesem de sanki öyle
Yia kesin kız mı dediler
Bide kese yuvarlaksa erkek deniliyor o doğru mu benim kesem de sanki öyle
Yia maşallah kaç haftalık ne hissediyorsun benim ilk gebelik ya aşırı derecede heycanlıyum ya attıgım diger fotoğrafta sizce neBen hıc merak etmedim açıkçası böyle şeyleri . Eşim sordu die öylelikle soylendı oda yanlış söylendı şimdi de gebeyim ben hala istemıyorum öğrenmek ama eşim çatlıcak orta yerinden
Böyle küçüğü bilemiyorum nubu size foto attım bende o şekilde karşıya yada yukarı bakıyorsa söylüyorum işte . Yarın 10. Haftaya giricezYia maşallah kaç haftalık ne hissediyorsun benim ilk gebelik ya aşırı derecede heycanlıyum ya attıgım diger fotoğrafta sizce ne
Hım anladım çok sağolun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBöyle küçüğü bilemiyorum nubu size foto attım bende o şekilde karşıya yada yukarı bakıyorsa söylüyorum işte . Yarın 10. Haftaya giricez ikizler
Amin inşAllah cemil cümleyle beraberHım anladım çok sağolun sağlıkla kucağınıza alın inşallah