• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİNSİYET TAHMİNİ

nur3421

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
11
0
16
29
Kızlar selam 13.haftamdayım kesin bir tahmini olan yada anlayan varsa ultrasın fotoğrafı ekleyeceğim sizce cinsiyeti nedir
bd947b54-1b00-4f95-93bc-30ce8d366118.jpeg

Anladığım dan değil de. Canım sanki çıkıntı vardı gibi ondan yola cikarak dedim ama bir resimde senin bebekte de çıkıntı görünüyor bence seninde erkek doktor ne dedi sana
Bir resim yüklenmemiş onuda atayım .. Canım iki ayrı doktor tam göremedim emin değilim ama kıza benziyor dedi

Eklentiler

• 1000926651.jpg
    1000926651.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 16
B
Bir resim yüklenmemiş onuda atayım .. Canım iki ayrı doktor tam göremedim emin değilim ama kıza benziyor dedi
nada bugün öyle dedi doktor canım 16 haftamizi bekleyelim en iyisi senin de benimde gönlümüzdeki olur inşallah

Kızlar selam 13.haftamdayım kesin bir tahmini olan yada anlayan varsa ultrasın fotoğrafı ekleyeceğim sizce cinsiyeti nedir Eki Görüntüle 3539040
Bana da erkek gibi geldi. Birde bilimselliği yok tabiki ama kalp atışı hızı falan diyolar sizinkisi kaç acaba cinsiyeti öğrenince de söylerseniz tutup tutmadığını gerçekten merak ediyorum😅

Back