Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorsaniz benimkinede bakar mısınız rica edersemDoktor tahminde bulundu mu bn erkek diyorum canım
Anladığım dan değil de. Canım sanki çıkıntı vardı gibi ondan yola cikarak dedim ama bir resimde senin bebekte de çıkıntı görünüyor bence seninde erkek doktor ne dedi sanaAnlıyorsaniz benimkinede bakar mısınız rica edersem
Bir resim yüklenmemiş onuda atayım .. Canım iki ayrı doktor tam göremedim emin değilim ama kıza benziyor dediAnladığım dan değil de. Canım sanki çıkıntı vardı gibi ondan yola cikarak dedim ama bir resimde senin bebekte de çıkıntı görünüyor bence seninde erkek doktor ne dedi sana
nada bugün öyle dedi doktor canım 16 haftamizi bekleyelim en iyisi senin de benimde gönlümüzdeki olur inşallahBir resim yüklenmemiş onuda atayım .. Canım iki ayrı doktor tam göremedim emin değilim ama kıza benziyor dedi
Aminn inşallah canımB
nada bugün öyle dedi doktor canım 16 haftamizi bekleyelim en iyisi senin de benimde gönlümüzdeki olur inşallah
Bebeğin bulunduğu pozisyonda şu anlık belli olmuyor benceAnlıyorsaniz benimkinede bakar mısınız rica edersem
Bana da erkek gibi geldi. Birde bilimselliği yok tabiki ama kalp atışı hızı falan diyolar sizinkisi kaç acaba cinsiyeti öğrenince de söylerseniz tutup tutmadığını gerçekten merak ediyorumKızlar selam 13.haftamdayım kesin bir tahmini olan yada anlayan varsa ultrasın fotoğrafı ekleyeceğim sizce cinsiyeti nedir Eki Görüntüle 3539040
Kalp atışı falan diyolar acaba sizin kaçtı? 140 üstü mü altı mıBir resim yüklenmemiş onuda atayım .. Canım iki ayrı doktor tam göremedim emin değilim ama kıza benziyor dedi
Merhaba bnde tahmin alabilir miyimDoktor tahminde bulundu mu bn erkek diyorum canım
Devlete gidiyorum o kadar detaylı soylemiyorlarda gostermiyorlarda valla canmKalp atışı falan diyolar acaba sizin kaçtı? 140 üstü mü altı mı
Bence kız doktor tahminde bulundu muMerhaba bnde tahmin alabilir miyim
Yok bulunmadı bidaha 18 inde gidicem bakalım inşallah öğrenirizBence kız doktor tahminde bulundu mu