Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinede bakar mısın rica edersemErkek olabilir
Bana kiz gibi geldi sizde dikkat ederseniz iki cizgi var tabi onemli olan saglik la kucaginiza almaniz :)Benimkinede bakar mısın rica edersem
Tabiki önemli olan sağlıklı olması ben anlamıyorum yaa çizgiden nubtan falanBana kiz gibi geldi sizde dikkat ederseniz iki cizgi var tabi onemli olan saglik la kucaginiza almaniz :)
Başkasinin kine baktigimda anlayabiliyorum bi kendimkinde anlamiyorumTabiki önemli olan sağlıklı olması ben anlamıyorum yaa çizgiden nubtan falan
Kacinci hafta dasinizTabiki önemli olan sağlıklı olması ben anlamıyorum yaa çizgiden nubtan falan
Kacinci hafta dasiniz
DiyarbakirlimisinizKacinci hafta dasiniz
Bu resim 11 haftalık şuan 12 haftaligim evet DiyarbakırliyimDiyarbakirlimisiniz
Bunlarda 6 ve 9 haftalık resimlerKacinci hafta dasiniz
Bende diyarbqkirliyim ve 11+3 hamileyimBu resim 11 haftalık şuan 12 haftaligim evet Diyarbakırliyim
Bende diyarbqkirliyim ve 11+3 hamileyim
Bir ay sonra giderim kontrole ozqmn belki cinsiyeti soylerler ozele gtsen simdi soylerler devlette erken deyip soylemiyorlar .bakalim saglik li olsundaBende diyarbqkirliyim ve 11+3 hamileyim
Özelde de söylemiyorlar :) 11+5 erken dedi çok küçük bebek dedi :)Bir ay sonra giderim kontrole ozqmn belki cinsiyeti soylerler ozele gtsen simdi soylerler devlette erken deyip soylemiyorlar .bakalim saglik li olsunda