Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinede bakar mısın rica edersemErkek olabilir
Bana kiz gibi geldi sizde dikkat ederseniz iki cizgi var tabi onemli olan saglik la kucaginiza almaniz :)Benimkinede bakar mısın rica edersem
Tabiki önemli olan sağlıklı olması ben anlamıyorum yaa çizgiden nubtan falanBana kiz gibi geldi sizde dikkat ederseniz iki cizgi var tabi onemli olan saglik la kucaginiza almaniz :)
Başkasinin kine baktigimda anlayabiliyorum bi kendimkinde anlamiyorumTabiki önemli olan sağlıklı olması ben anlamıyorum yaa çizgiden nubtan falan![]()
Kacinci hafta dasinizTabiki önemli olan sağlıklı olması ben anlamıyorum yaa çizgiden nubtan falan![]()
Kacinci hafta dasiniz
DiyarbakirlimisinizKacinci hafta dasiniz
Bu resim 11 haftalık şuan 12 haftaligim evet DiyarbakırliyimDiyarbakirlimisiniz![]()
Bunlarda 6 ve 9 haftalık resimlerKacinci hafta dasiniz
Bende diyarbqkirliyim ve 11+3 hamileyimBu resim 11 haftalık şuan 12 haftaligim evet Diyarbakırliyim![]()
Bende diyarbqkirliyim ve 11+3 hamileyim
Bir ay sonra giderim kontrole ozqmn belki cinsiyeti soylerler ozele gtsen simdi soylerler devlette erken deyip soylemiyorlar .bakalim saglik li olsundaBende diyarbqkirliyim ve 11+3 hamileyim
ögrendınızmi cinsiyetBenimkinede bakar mısın rica edersem
Doktor kıza benzetti bey konusmadi amaögrendınızmi cinsiyet
hayırlısı neyse o olsun sanki sizle aynıyız yorumlarınızı goruyorum ben 14. haftaya girdim siz. bende baska doktora gitmeyi düşünüyorumDoktor kıza benzetti bey konusmadi ama
Bende 17. Haftaya girdim size doktor tahminde bulundu muhayırlısı neyse o olsun sanki sizle aynıyız yorumlarınızı goruyorum ben 14. haftaya girdim siz. bende baska doktora gitmeyi düşünüyorum