- 22 Mart 2024
- 178
- 28
- 13
- 26
- Konu Sahibi Pembe minikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi.Kizlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz çoklu ultrason geçen haftanın tekli olan dün ki ultrason
Canım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersemErkek gibi.
Erkek gibi.
Ben keseye göre yorum yapamıyorum. Nub için de çok küçük. Hayırlı olsun bebeğiniz10 haftalık karından ultrason rica etsem cinsiyet tahminin
KızCanım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersem
Nub için kac haftalık olması lazımBen keseye göre yorum yapamıyorum. Nub için de çok küçük. Hayırlı olsun bebeğiniz
12 haftalık falan olursa iyi oluyor. O zaman bazı doktorlar da tahmin yapıyorlar, belki sizinki de yaparNub için kac haftalık olması lazım
Ben keseye göre yorum yapamıyorum. Nub için de çok küçük. Hayırlı olsun bebeğiniz
Kıza benziyor, hayırlı olsun. Doktor bir şey dedi mi 13 haftalık bazı doktorlar söylüyorlar.Eki Görüntüle 3532185 canim yorum yaparmisin 13 hafta
Benim değil canım yegenimin abim merak etmişti o yüzden doktor tahminde bulunmaisKıza benziyor, hayırlı olsun. Doktor bir şey dedi mi 13 haftalık bazı doktorlar söylüyorlar.
Hımm anladım. Gönüllerince olur umarım. Nuba göre yapılan tahminlerde de yüzde yirmi otuz civarı tutmayabiliyor.Benim değil canım yegenimin abim merak etmişti o yüzden doktor tahminde bulunmais
Doktor dönebilir net bir şey söyleyemem demiş bir tane kızları var hayırlısı olsun inşallahHımm anladım. Gönüllerince olur umarım. Nuba göre yapılan tahminlerde de yüzde yirmi otuz civarı tutmayabiliyor.