Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim KK nden edindiğim bilgilere göre erkek sankiMerhaba kızlar aranızda yeniyim ama sürekli siteye girip bilgi ediniyordum. Bugün doktora gittim cinsiyeti göremedim tahmin alabilir miyim 13 haftalık gebeyim Eki Görüntüle 3511457
Anlamadım kk nedirBenim KK nden edindiğim bilgilere göre erkek sanki
Bende kız hissediyorumKiz diyorum
Kadınlar kulübü yorumlarıAnlamadım kk nedir
Banada bakarmisiniz 13 haftalıkBenim KK nden edindiğim bilgilere göre erkek sanki
Erkek gibi geldi bana anlamıyorum ama öyle hisesetim
Şimdi anladımKadınlar kulübü yorumları
İnşallaah hisleriniz çıkarErkek gibi geldi bana anlamıyorum ama öyle hisesetim
Biz 11+5 te görmüştük.Kızlar 10 haftada erkek olsa görünürmüydü ultrasyonda erkek bebekler daha erken gösterio yada olusuyormus da
Anladım canm bende doktora gittm daha kucuk dedi paranoya bagldm acaba kız da mı söylemio diyeBiz 11+5 te görmüştük
Yok canım doktorlar netleşmedikçe söylemek istemiyor. Benim doktorum da tahminde bulunmuştu ama bariz belliydi. Sağlıklı olsun, Allah kucağınızda göstersin inşallah.Anladım canm bende doktora gittm daha kucuk dedi paranoya bagldm acaba kız da mı söylemio diye
Amiin inşallah hepimizinkini cok saolasın iki kızım var bakalm ne olacakYok canım doktorlar netleşmedikçe söylemek istemiyor. Benim doktorum da tahminde bulunmuştu ama bariz belliydi. Sağlıklı olsun, Allah kucağınızda göstersin inşallah.
Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni verir inşallah ne zmn öğreniyorsunuz cinsiyetiAmiin inşallah hepimizinkini cok saolasın iki kızım var bakalm ne olacak
11 haftalık gidicem tahmn eder bu gittiğim doktor cok erken biliomuş bence benm kini bildi ama söylemedi haftaya gel söyleym dediRabbim hepimize gönlümüzden geçeni verir inşallah ne zmn öğreniyorsunuz cinsiyeti