Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkekKızlar karından ultrason yapıldı sizce keseye göre cinsiyet tahminleriniz nedir.
Nasil anladiniz erkek oldugunu kesenin şekli nasil olunca erkek oluyor
Banada bakarmisiniz
Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına Almayı nasip etsin . Ama ben doktoruma sordum kese şeklinden belli olmaz mecbur bekliceksin demişti . Gerçekten kese şeklinden cinsiyeti anlayan varmıKızlar karından ultrason yapıldı sizce keseye göre cinsiyet tahminleriniz nedir.
Aminn insallah canim sende hamilesin galiba seninde gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin bende bilemedim keseden anlayanlar varmis galiba 12 haftalikken belli olabiliyo dedi doktorTebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına Almayı nasip etsin . Ama ben doktoruma sordum kese şeklinden belli olmaz mecbur bekliceksin demişti . Gerçekten kese şeklinden cinsiyeti anlayan varmı
Ama.benim icimden erkek geciyo yineTebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına Almayı nasip etsin . Ama ben doktoruma sordum kese şeklinden belli olmaz mecbur bekliceksin demişti . Gerçekten kese şeklinden cinsiyeti anlayan varmı
Canim ne tarafta hissediyosun agrilari sagda mi solda mi kasıktaRica etsem banada bakarmisniz 6+5
Fasulye kese erkek , yuvarlak kese kız derler. Ablamın yana uzun fasülye gibiydi kesesi kızı oldu. Benim ilk çocuğumda ikinci hamileliğimde de fasulye gibiydi. İlki erkek ikinci için de kız dedi doktor. Hatta doktor ben nasıl tutarsam öyle dedi. Ve keseyi yuvarlak gibi yaptı.Kızlar karından ultrason yapıldı sizce keseye göre cinsiyet tahminleriniz nedir.
Son regl tarihiniz nedir?Kızlar karından ultrason yapıldı sizce keseye göre cinsiyet tahminleriniz nedir.
4 ekim son regl tarihimSon regl tarihiniz nedir?
Cinsiyeti öğrenince bana da söyler misiniz? Kız bebek gibi.4 ekim son regl tarihim
Kese şeklinin cinsiyetle alakası yokKızlar karından ultrason yapıldı sizce keseye göre cinsiyet tahminleriniz nedir.
Tamam.canim soylerim ama benim icimden erkek geciyorCinsiyeti öğrenince bana da söyler misiniz? Kız bebek gibi.
Acilmiyor canim
Acilmiyor canim