TeşekkürlerNub a göre kız gibi ama kafa yapısıda erkek gibi bilemedim hayırlısı
Çok teşekkürler
Sizce 13 haftalik yani bu acidan sanki hic anlasilmiyor
Evet ben de göremedimSizce 13 haftalik yani bu acidan sanki hic anlasilmiyor
Yok doktor cekmeyi unuttu pc de kayitli olan tek görüntü olarak bu vardi oda hatira olsun diye aldim baska acidan yokEvet ben de göremedimbaska görüntü var mı?
Rica etsem benimkinedeNub a göre kız gibi ama kafa yapısıda erkek gibi bilemedim hayırlısı
Ay bilemedim ki net bir şey de göremedim ama nedense erkek geçti içimden hayırlısı olsun. Haber verin :)Rica etsem benimkinedeEki Görüntüle 3489879 yorum yaparmısınız. 9+4 olması lazkm şuan 12+4 üz bu pazartesi randevum var ama çatlıcam meraktan . Söyler inşallah bir tahmin
Benim minnoşuma da bakar mısınız burda 12 haftalıktı şuan 15+4 doktorum yanılma olmasın diye söylemiyor haftaya söyleyecekAy bilemedim ki net bir şey de göremedim ama nedense erkek geçti içimden hayırlısı olsun. Haber verin :)
Kırmayıp cevapladığınız için çok teşeklürederim. Benimde gönlümden geçen erkek ama bugün doktorumuz kız dedi. Ve genelde hiç yanılmadım bir kere bile dedi. Tüm umudum kırıldı. Ama sağlıklı bir kızım daha olucağı için tabiki mutluyum. 2 kız annesi olucam nasipse. Sizinlede paylaşayımAy bilemedim ki net bir şey de göremedim ama nedense erkek geçti içimden hayırlısı olsun. Haber verin :)
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin:) benim de bir oğlum var ikinciye hamileyim haftaya pzt öğreneceğiz inşallah bakalımKırmayıp cevapladığınız için çok teşeklürederim. Benimde gönlümden geçen erkek ama bugün doktorumuz kız dedi. Ve genelde hiç yanılmadım bir kere bile dedi. Tüm umudum kırıldı. Ama sağlıklı bir kızım daha olucağı için tabiki mutluyum. 2 kız annesi olucam nasipse. Sizinlede paylaşayım
İnanın ben çok anlamıyorum ama bir atın belki malum olur banaHayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin:) benim de bir oğlum var ikinciye hamileyim haftaya pzt öğreneceğiz inşallah bakalımsizin tahminle aranız nasıl benim ultrason fotoğrafına yorum yapar mısınız atarsam??
Sağlıkla hayırlısı inşallahİnanın ben çok anlamıyorum ama bir atın belki malum olur banabir oğlunuz varsa inşallah birde sağlıkla kızınızı kucağınıza alırsınız.o duyguyuda tatmak nasip olsun inşallah.