- 25 Haziran 2022
- 39
- 5
- 16
- 33
- Konu Sahibi melekbeklerken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne kadar net açmış bacaklarını göstermiş maşallah. 3 çizgi olunca kız diyorlar. Youtubedan cok ultrasyonla cinsiyet videosu izlemiştim işe yaramış. Bi benimkinde anlamadım hic göstermediği için. seninde kız gibi duruyor. Hayırlı olsun şimdiden. Doktorda söylediğinde haber verebilir misin.Merhabalar 12+3 haftalık gebeyim ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapacak arkadaşlar olur mu
Ay ne kadar net açmış bacaklarını göstermiş maşallah. 3 çizgi olunca kız diyorlar. Youtubedan cok ultrasyonla cinsiyet videosu izlemiştim işe yaramış. Bi benimkinde anlamadım hic göstermediği için. seninde kız gibi duruyor. Hayırlı olsun şimdiden. Doktorda söylediğinde haber verebilir misin.
Merhaba bir tane fotograftan yorum yapmak cok zor. Doktorlar bacak arasına bakarak zaten cinsiyet tayin ediyorlar. Video elinizde varsa youtubedaki videolerdan destek alanilirsinizEşimin kızı hamile ona yorum yapabilirmisiniz cinsiyet halkında 10+3 haftalık
Bizede tahmin yapabilir misiniz ? 11 haftalık
Kız gibiBenimde tahminde bulunurmusunuz
Yorumlayabilir misiniz 13 haftalık sizce nedir cinsiyetiMerhaba bir tane fotograftan yorum yapmak cok zor. Doktorlar bacak arasına bakarak zaten cinsiyet tayin ediyorlar. Video elinizde varsa youtubedaki videolerdan destek alanilirsiniz