Merhaba kızlar 14+2 günlük hamileyim dün doktor cinsiyet tahmininde çok kesin olarak erkek ve asla değişmez dedi. 1 gün önce de devlette erkek gibi ama yanılma payı çok olur bu haftada kesinlik olmaz dedi. Çok fazla kesinlik belirten ama ileride cinsiyet değişen çok fazla konu okudum o yüzden insan kendini neye alıstıracağını, neye göre hazırlık yapacağını bilemiyor. Bende kız hissediyorum. Açıkçası çıkıntı da var ama çok büyük değil mi bu haftaya göre, göbek bağı gibi de geldi kafam cok karıştı..Tahmin yapabilen varsa bakabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini
- Konu Sahibi bdmhyl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok net be bacım erkek bence de 11 haftalikken ogrendim ben. Erkek olupta nasil bi degisme olmus bilemedim. Kiz gostermez kolay kolay. Yigidin mali meydan da olur dermiscesine erkek bebeklerin hep bacak arası açık oluyorMerhaba kızlar 14+2 günlük hamileyim dün doktor cinsiyet tahmininde çok kesin olarak erkek ve asla değişmez dedi. 1 gün önce de devlette erkek gibi ama yanılma payı çok olur bu haftada kesinlik olmaz dedi. Çok fazla kesinlik belirten ama ileride cinsiyet değişen çok fazla konu okudum o yüzden insan kendini neye alıstıracağını, neye göre hazırlık yapacağını bilemiyor. Bende kız hissediyorum. Açıkçası çıkıntı da var ama çok büyük değil mi bu haftaya göre, göbek bağı gibi de geldi kafam cok karıştı..Tahmin yapabilen varsa bakabilir mi?
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için yaa formlarda çok okudum yanılan doktorları bende bi ikilemde kaldım o yüzden bir de yanılma haftası diye duyunca sağlıklı olsun tabiki önemli olan o ama kız hissi hala devam ediyorÇok net be bacım erkek bence de 11 haftalikken ogrendim ben. Erkek olupta nasil bi degisme olmus bilemedim. Kiz gostermez kolay kolay. Yigidin mali meydan da olur dermiscesine erkek bebeklerin hep bacak arası açık oluyor
Rabbim gonlune gore versin bir video da var sanirim dikkatli izlersen sende gorebilirsin bence bu haftalarda eger erkekse bi yanilma olmazTeşekkür ederim canım cevap verdiğin için yaa formlarda çok okudum yanılan doktorları bende bi ikilemde kaldım o yüzden bir de yanılma haftası diye duyunca sağlıklı olsun tabiki önemli olan o ama kız hissi hala devam ediyor
Cok teşekkür ederim aminAynen videodan alıntı bunlar, cinsel organı gibi anladığım yer yukarıda olduğu için ben ilk kordonsa diye düşündüm ama haklısınız yanılma payı kesin konuşunca olmazRabbim gonlune gore versin bir video da var sanirim dikkatli izlersen sende gorebilirsin bence bu haftalarda eger erkekse bi yanilma olmaz
Pipi kalkık duruyorsa yukarda çikmıştır tahminimce biz ne zaman usg icin gitsek pipi hep belliydi hatta dur bi resim bulayımCok teşekkür ederim aminAynen videodan alıntı bunlar, cinsel organı gibi anladığım yer yukarıda olduğu için ben ilk kordonsa diye düşündüm ama haklısınız yanılma payı kesin konuşunca olmaz
Hay maşallah gerçekten bu erkek yavrularda yanılma olursa çok az ihtimal o zamanPipi kalkık duruyorsa yukarda çikmıştır tahminimce biz ne zaman usg icin gitsek pipi hep belliydi hatta dur bi resim bulayım
Pipi kalkık duruyorsa yukarda çikmıştır tahminimce biz ne zaman usg icin gitsek pipi hep belliydi hatta dur bi resim bulayımCok teşekkür ederim aminAynen videodan alıntı bunlar, cinsel organı gibi anladığım yer yukarıda olduğu için ben ilk kordonsa diye düşündüm ama haklısınız yanılma payı kesin konuşunca olmaz
Bu 15 haftalik goruntu bu cekildiginde pipiyi görmüstük yani şahsen gösterdi doktorumuz ama bana aynı doktor 12 haftalikken zaten soylemisti.Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için yaa formlarda çok okudum yanılan doktorları bende bi ikilemde kaldım o yüzden bir de yanılma haftası diye duyunca sağlıklı olsun tabiki önemli olan o ama kız hissi hala devam ediyor
Resim yuklenemedi bi sorun olustu sanirimPipi kalkık duruyorsa yukarda çikmıştır tahminimce biz ne zaman usg icin gitsek pipi hep belliydi hatta dur bi resim bulayım
Bu 15 haftalik goruntu bu cekildiginde pipiyi görmüstük yani şahsen gösterdi doktorumuz ama bana aynı doktor 12 haftalikken zaten soylemisti.
Ben 31 haftalık hamileyim 14. Haftadan beri üç doktor gördü hep erkek hiç değişmedi. Genelde kız denirse değişme ihtimali oluyor diye biliyorum erkek denilip değişen hiç duymadım ben de başlarda kız gibi hissediyordum ama rüyamda erkek bebek görmüştüm sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar 14+2 günlük hamileyim dün doktor cinsiyet tahmininde çok kesin olarak erkek ve asla değişmez dedi. 1 gün önce de devlette erkek gibi ama yanılma payı çok olur bu haftada kesinlik olmaz dedi. Çok fazla kesinlik belirten ama ileride cinsiyet değişen çok fazla konu okudum o yüzden insan kendini neye alıstıracağını, neye göre hazırlık yapacağını bilemiyor. Bende kız hissediyorum. Açıkçası çıkıntı da var ama çok büyük değil mi bu haftaya göre, göbek bağı gibi de geldi kafam cok karıştı..Tahmin yapabilen varsa bakabilir mi?
Olabilir sitede sıkıntı varsa, bende 1 sene önce tabiri kız bebeğe çıkan bir rüya görmüştüm şu an tutmamış oluyor rüyalar da genelde doğru çıkıyormuş amaResim yuklenemedi bi sorun olustu sanirim
Maşallah sizin de az kalmış siz de sağlıkla kavuşun inşallah burdaki formlarda okudum bende canım erkek olup değişen yorumlarıBen 31 haftalık hamileyim 14. Haftadan beri üç doktor gördü hep erkek hiç değişmedi. Genelde kız denirse değişme ihtimali oluyor diye biliyorum erkek denilip değişen hiç duymadım ben de başlarda kız gibi hissediyordum ama rüyamda erkek bebek görmüştüm sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Demek ki varmış ama düşük ihtimal bence bir veya iki defa daha kontrole giderseniz iyice kesinleşir amin inşallah inşallahMaşallah sizin de az kalmış siz de sağlıkla kavuşun inşallah burdaki formlarda okudum bende canım erkek olup değişen yorumları
Aynen öyle ayrıntılı ultrasonda inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinDemek ki varmış ama düşük ihtimal bence bir veya iki defa daha kontrole giderseniz iyice kesinleşir amin inşallah inşallah
İnşallah hayırlısı olsun bakalimmAynen öyle ayrıntılı ultrasonda inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Çok net be bacım erkek bence de 11 haftalikken ogrendim ben. Erkek olupta nasil bi degisme olmus bilemedim. Kiz gostermez kolay kolay. Yigidin mali meydan da olur dermiscesine erkek bebeklerin hep bacak arası açık oluyor
Kız mı erkek mi benim kızlar sizceÇok net be bacım erkek bence de 11 haftalikken ogrendim ben. Erkek olupta nasil bi degisme olmus bilemedim. Kiz gostermez kolay kolay. Yigidin mali meydan da olur dermiscesine erkek bebeklerin hep bacak arası açık oluyor
Eklentiler
16 haftadır erkek denmediyse kızdır bence yine hayırlısı olsunEki Görüntüle 3378106 Banada bakarmısın 16 haftalık
Kız gibi geldi bana tam omurga cizgisini goremedim ordaki açı ile belli oluyor ne kadar fogru bilemm ama tek bildigim erkek 12 haftalarda velli ediyor saglicakla kucaginiza almayı nasip etsinKız mı erkek mi benim kızlar sizce