Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun yorumunuz için, benim de içime hep erkek doğuyorErkek gibi![]()
Bir hafta önden gidiyormuş. Sağolun yorum içinErkek kesinlikle cok erken olusmus heryeri
Sizce benimki neyErkek kesinlikle cok erken olusmus heryeri
Erkek gibi![]()
Sizin kiz gibi benceSizce benimki neykarından ultrason
10.haftamız
Ayyyy inşallahSizin kiz gibi bence
Bir oğlum var o donemde cok araştırmıştım bende ve bircok tanidigimda tuttu erkek bebekler kiz bebeklere göre cabuk olusup cabuk canlaniyor konu sahibinin bebeginin elleri ayaklari hatta kulaklari bile olusmus sizin bebeginizin henuz cok net degil bu sekilde tahminde bulunuyorum tabi önce Allah bilirAyyyy inşallahnereden böyle tahminde bulundunuz peki ?
![]()
Anladım çok teşekkürler. Sağlıklı olsun daBir oğlum var o donemde cok araştırmıştım bende ve bircok tanidigimda tuttu erkek bebekler kiz bebeklere göre cabuk olusup cabuk canlaniyor konu sahibinin bebeginin elleri ayaklari hatta kulaklari bile olusmus sizin bebeginizin henuz cok net degil bu sekilde tahminde bulunuyorum tabi önce Allah bilir
Sitelerden birisinde kız, birisinde erkek çıktı Çin takvimine göreGoogle a 2023 çin takvimi yazıp bilgilerinizi girip öğrenin bu zamana kadar kimsenin yanlış çıkmadı çevremdeki![]()
Biri gecen senenindir, 2023 olması gerekiyoSitelerden birisinde kız, birisinde erkek çıktı Çin takvimine göre![]()
Çin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2023 - Op. Dr. Barış Korkmaz bu siteden dene istersenSitelerden birisinde kız, birisinde erkek çıktı Çin takvimine göre![]()
Benim de kız çıkıyor çin takvimine göreSitelerden birisinde kız, birisinde erkek çıktı Çin takvimine göre![]()
Sabah sitesinde kız, budizz diye bir sitede erkek sizin gönderdiğiniz sitede yine kız çıkıyorÇin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2023 - Op. Dr. Barış Korkmaz bu siteden dene istersen
Sizin de siteden siteye değişmiyor muBenim de kız çıkıyor çin takvimine göre![]()
Aaa çok şaşırdım, dediğin sitede ben yaptım Budizz de yine erkek çıktı benim, ben hepsini denedim erkek diyor ama sizde neden farklı gösteriyor anlayamadmSabah sitesinde kız, budizz diye bir sitede erkek sizin gönderdiğiniz sitede yine kız çıkıyor![]()
Ben tek bir siteden denedim kız çıktı, bir de Rus takvimi var, onu drnedim erkek çıkıyorSizin de siteden siteye değişmiyor mu![]()
Aaa çok şaşırdım, dediğin sitede ben yaptım Budizz de yine erkek çıktı benim, ben hepsini denedim erkek diyor ama sizde neden farklı gösteriyor anlayamadm