• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini?

heylily

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
105
72
298
İstanbul
Merhaba hanımlar,
10+3 hamileyim, cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?🥰
IMG_20230820_200121.jpg

Eklentiler

• IMG_20230820_200113.jpg
    IMG_20230820_200113.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 229
  • IMG_20230820_200129.jpg
    IMG_20230820_200129.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 244
Ayyyy inşallah 😁 nereden böyle tahminde bulundunuz peki ? 🙂
Bir oğlum var o donemde cok araştırmıştım bende ve bircok tanidigimda tuttu erkek bebekler kiz bebeklere göre cabuk olusup cabuk canlaniyor konu sahibinin bebeginin elleri ayaklari hatta kulaklari bile olusmus sizin bebeginizin henuz cok net degil bu sekilde tahminde bulunuyorum tabi önce Allah bilir

Google a 2023 çin takvimi yazıp bilgilerinizi girip öğrenin bu zamana kadar kimsenin yanlış çıkmadı çevremdeki 🥰

Bir oğlum var o donemde cok araştırmıştım bende ve bircok tanidigimda tuttu erkek bebekler kiz bebeklere göre cabuk olusup cabuk canlaniyor konu sahibinin bebeginin elleri ayaklari hatta kulaklari bile olusmus sizin bebeginizin henuz cok net degil bu sekilde tahminde bulunuyorum tabi önce Allah bilir
Anladım çok teşekkürler. Sağlıklı olsun da 😇

Sabah sitesinde kız, budizz diye bir sitede erkek sizin gönderdiğiniz sitede yine kız çıkıyor 😂😂
Aaa çok şaşırdım, dediğin sitede ben yaptım Budizz de yine erkek çıktı benim, ben hepsini denedim erkek diyor ama sizde neden farklı gösteriyor anlayamadm

Aaa çok şaşırdım, dediğin sitede ben yaptım Budizz de yine erkek çıktı benim, ben hepsini denedim erkek diyor ama sizde neden farklı gösteriyor anlayamadm
Bu sitede de erkek çıktı mesela 😂😂😂 doğum tarihim 07.08.1995, hamile kaldığım ay haziran. Ama benim bebek değişiyor 😂

Back