- 14 Ekim 2018
- 54
- 43
- 88
- 31
- Konu Sahibi yagmurgunes088
-
Yaa inşallah canım benimKız diye geçti içimden, sağlıkla gelsin
Kız diye geçti içimden, sağlıkla gelsin
Elbette fakat fotoğraf göremedimBnmkine de bakar mısınız
Elbette fakat fotoğraf göremedim
Sizin için de erkek geçti içimden, hayırlısı olsunAtıyorum cnm
İnşallah cnm ya Bi kızım var bide oğlum olursa sağlıkla çünkü sağlık problemim var tekrar hamile kalamayabilrimSizin için de erkek geçti içimden, hayırlısı olsun
Kız gibi ama öğrendiniz miKızlar en son 4 Temmuz da doktora gittik adete göre 8+6 ama erken yumurtlama olduğu için 9+3 dedi doktorumuz . Ben ilk başta erkek hissediyordum sonradan kız geçmeye başladı içimden . Allahtan hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun yeter ki ama insan merak etmeden de duramıyoranlayan varsa bebeğime tahmin yapabilir mi . Bu Arada vajinal ultrason resimimiz bu. 6ve 7 haftalık olanı da atacağım onda sol tarafa yerleşik duruyordu yüzü yine sol alta bakıyordu şimdi sağa gitmiş yüzü yine aynı yöne bakıyor . Hadi bilenler yazsın
Mesajı yeni görüyorum çok özürKız gibi ama öğrendiniz mi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alMesajı yeni görüyorum çok özürbebiş kızmış 12 haftada öğrendik şu an 22. Haftadayız ayrıntılıya girdik orda da kız dediler
Rica etsem bakar mısınız 12 haftalikti burdaElbette fakat fotoğraf göremedim
Erkek bu bebekKızlar en son 4 Temmuz da doktora gittik adete göre 8+6 ama erken yumurtlama olduğu için 9+3 dedi doktorumuz . Ben ilk başta erkek hissediyordum sonradan kız geçmeye başladı içimden . Allahtan hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun yeter ki ama insan merak etmeden de duramıyoranlayan varsa bebeğime tahmin yapabilir mi . Bu Arada vajinal ultrason resimimiz bu. 6ve 7 haftalık olanı da atacağım onda sol tarafa yerleşik duruyordu yüzü yine sol alta bakıyordu şimdi sağa gitmiş yüzü yine aynı yöne bakıyor . Hadi bilenler yazsın
Bnda bkrmsnElbette fakat fotoğraf göremedim
Erkek bebek budaBnda bkrmsn
Hadi inslh cnm iki kizm var ins dorudr.nrden anldn cnmErkek bebek buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?