CİNSİYET TAHMİNİ

tkysnow

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
93
24
8
Kızlar merhaba. 12+2 deyim. Acildeki doktor erkek demişti ama bugün kendi doktorum erkeğe benziyor ama haftaya bir daha bakacağım dedi. Sizce belli oluyor mu ultrasonda?

Eklentiler

• IMG_9046.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_9045.jpeg
    94 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba konudan alakasız bir şey soracağım ama doktora gittiğiniz zaman ultrasonla baktığında bebek hareketli miydii

Ben bebeğimi hareketlide görmek istiyorum 9 haftalıkken hareket etmiyor. Bir dahaki kontrolümde de 13 haftalık olacağım o zaman hareket ediyor mu diye merak ettiğim için sordum
Tabi canım 13 haftalıkken baya hareketli oluyor. 9 haftalık daha erken. Hareket etsede pek farkedilmez. Ben farketmemiştim mesela.

Tabi canım 13 haftalıkken baya hareketli oluyor. 9 haftalık daha erken. Hareket etsede pek farkedilmez. Ben farketmemiştim mesela.
Özele gidiyorum ultrason görüntüleri çok net cinsiyetinide öğrenir miyim sizce

Özele gidiyorum ultrason görüntüleri çok net cinsiyetinide öğrenir miyim sizce
Bana özelde eğer 12 haftada gösterirse söylerim demişti doktor. Ve 12 haftada söyledi sonra 13 haftada teyit etti. 11 erken olabilir ama 12den itibaren tecrübeli doktor görebilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…