Tek bu mu var. Varsa başka atar mısınArkadaşlar merak işte 12 haftalık cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz doktor bişi söylemedi.:)
Başka yok eskiler var 10 haftalıkken 9 haftalıkken varTek bu mu var. Varsa başka atar mısın
Bunlarda 10 haftalıkkenTek bu mu var. Varsa başka atar mısın
Erkek sankiArkadaşlar merak işte 12 haftalık cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz doktor bişi söylemedi.:)
Erkek gibi hissettimBunlarda 10 haftalıkken
İnşallah hayırlısıyla bakalım 1 kızım buda erkek olur inşErkek sanki
12 haftalık kendi ultrasonuma baktım benzemiyor. Benimki kız. Düz bir çıkıntı oluyor kızda. Erkekte daha küt yukarıya doğru bir çıkıntı oluyor. Nub teorisi yazıp bakabilirsinizİnşallah hissettiğiniz gibidir
Kızımın ultrasyonu var bu aylarda aynı bi farkı yok doktoru zorladım oda bana görmüyorum şuan bacak arasını ama kemik yapısına göre bazen tahmin yapabiliriz cok istediğiniz için söylüyorum kemik yapısına göre kız gibi demişti daha kesin bilgi vermedi yinede hayırlısı sağlıklı olsun kızıma bacı olsun allah hayırlısını versin herkese12 haftalık kendi ultrasonuma baktım benzemiyor. Benimki kız. Düz bir çıkıntı oluyor kızda. Erkekte daha küt yukarıya doğru bir çıkıntı oluyor. Nub teorisi yazıp bakabilirsiniz
Amin inşallahhKızımın ultrasyonu var bu aylarda aynı bi farkı yok doktoru zorladım oda bana görmüyorum şuan bacak arasını ama kemik yapısına göre bazen tahmin yapabiliriz cok istediğiniz için söylüyorum kemik yapısına göre kız gibi demişti daha kesin bilgi vermedi yinede hayırlısı sağlıklı olsun kızıma bacı olsun allah hayırlısını versin herkesesizinkinide size bağışlasın inş
Sırtı dönük benimkide böyle 2 haftadırArkadaşlar merak işte 12 haftalık cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz doktor bişi söylemedi.:)
Cinsiyeti nedir öerakta bırakıcaklar ya ondan dönüyorlarSırtı dönük benimkide böyle 2 haftadır
Merhaba bunlarda benden 12 artı 2 belli eder miliErkek gibi hissettim
Kızımın ultrasyonu var bu aylarda aynı bi farkı yok doktoru zorladım oda bana görmüyorum şuan bacak arasını ama kemik yapısına göre bazen tahmin yapabiliriz cok istediğiniz için söylüyorum kemik yapısına göre kız gibi demişti daha kesin bilgi vermedi yinede hayırlısı sağlıklı olsun kızıma bacı olsun allah hayırlısını versin herkesesizinkinide size bağışlasın inş ☺
Net değil pek. Anlayamadım maleseffMerhaba bunlarda benden 12 artı 2 belli eder mili
Erkek gibi öğrenirseniz mesaj atar misinizMerhaba hanımlar, bugün 11 haftaligiz bizde. Tahminde bulunur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?