- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
Merhaba tahminde bulunurmusunuzCnm seninde kafa yapısından erkeğe benzettim ama hayirlisi cnm
Cnm hayirli olsun kız gibi hisettim ama nasipMerhaba tahminde bulunurmusunuz
Yukarıdan banada tahmin de bulunurmusunuzCnm hayirli olsun kız gibi hisettim ama nasip
Cnm sana kese ölçümü yapılmış bebis secilmiyor ama erkek gibi geldi bana ilk ultrason resmimiEki Görüntüle 3160474 banada tahmin edermisiniz erken ama daha yinede bir heyecan
İkinci.canimCnm sana kese ölçümü yapılmış bebis secilmiyor ama erkek gibi geldi bana ilk ultrason resmimi
Hayirlisi olsun tatlimİkinci.canim
Tsk ederim Amin insallahHayirlisi olsun tatlimsaglikla gelsin bebislerimiz erkek hissttim
Teşekkür ederim doktorumuzda kıza benzettiCnm hayirli olsun kız gibi hisettim ama nasip
Hayırlı olsun cnm benimde kızım olucak insallahTeşekkür ederim doktorumuzda kıza benzetti
Sağlıkla gelsinler inşallahHayırlı olsun cnm benimde kızım olucak insallah4.kızım ❤
Sağlıkla gelsinler inşallaha
Benimde öyle ikinci sezeryanım olcakAmin inşallah benim sezeryan
Sizin doğum ne zamanBenimde öyle ikinci sezeryanım olcak
21 Nisan'da 40 haftalık oluyorum 38 de alırlar sanırım sizin ne zamanSizin doğum ne zaman
Cnm benim 4.sezeryan olduğu icin iki hafta önceden alınır diye tahmin ediyorum bide bulunduğum şehirde yapılmıyor başka ilde sezeryan olucam şubat ayı icinde ama tam bir fikrim yok şuan 25 haftaligız21 Nisan'da 40 haftalık oluyorum 38 de alırlar sanırım sizin ne zaman
Sağlıkla gelsin minislerimiz inşallah kolay risksiz doğumlar olurCnm benim 4.sezeryan olduğu icin iki hafta önceden alınır diye tahmin ediyorum bide bulunduğum şehirde yapılmıyor başka ilde sezeryan olucam şubat ayı icinde ama tam bir fikrim yok şuan 25 haftaligız
AminSağlıkla gelsin minislerimiz inşallah kolay risksiz doğumlar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?