tahmin yapabildigimden degil nacizane kendi hissim erkek gibi geldi Saglikla kucaginza alin insallah9 haftalik karindan ultrason cinsiyet tahmini yapabilen var mi acaba?
Tesekkurler.kiz diye dusunuyorum ama tabi saglikli olsun yeter.meraktan soruyor insan.tahmin yapabildigimden degil nacizane kendi hissim erkek gibi geldi Saglikla kucaginza alin insallah
guzel meraklar bunlar. eger erkekse cok erken ogrenebilirsin 15.haftada belli ediyor ben 14+4de ogrenmistm melegimiTesekkurler.kiz diye dusunuyorum ama tabi saglikli olsun yeter.meraktan soruyor insan.
Saglik olsun kizim olsun isterim ama nasipGenelde kese fasulye gibi olursa erkek yuvarlak olursa kız derler. Bir teorierkek gibi ama hayırlısı olsun sağlıkla gönlünüzdeki olsun inşallah
Canım benim hiç anladığımdan değil
Amin canım Allah razı olsunCanım benim hiç anladığımdan değilgenelde öyle derler ve çevremdede dikkat ettim hep denk geldi. Yalnız bu fasulye yuvarlak muhabbeti için ilk haftalardaki kese daha belirgin oluyor. İçimden kız geçti nedense sana umarım sağlkla gönlündeki olsun
Cano kız gibi geldi bana ama tahminim tabi hayirlisi insallahMerhaba benimkini de yorumlar mısınız acaba çok merak ediyorum Eki Görüntüle 3158563
Cano kız gibi geldi bana ama tahminim tabi hayirlisi inşallah
Canlarım babada tahmin lütfen
Cnm kız gibi duruyor ama nasip insallahCanlarım babada tahmin lütfen
Kıza benzettimMerhaba benimkini de yorumlar mısınız acaba çok merak ediyorum Eki Görüntüle 3158563
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?