H Hedrkrlssa Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 276 88 8 Aralık 2022 Konu Sahibi alyadua__y #21 alyadua__y .!.: Oğlum olacakmış yanıldınız Genişletmek için tıkla... Kaçıncı haftada öğrendiniz acaba benimki 15 haftalık ama hala öğrenemedim doktor göremedim emin değilim dedi
alyadua__y .!.: Oğlum olacakmış yanıldınız Genişletmek için tıkla... Kaçıncı haftada öğrendiniz acaba benimki 15 haftalık ama hala öğrenemedim doktor göremedim emin değilim dedi
A alyadua__y Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2020 19 9 25 10 Aralık 2022 Konu Sahibi alyadua__y #22 23.haftamda öğrendim fakat ben sadece 3kez gidebildim hastaneye gec gittiğim için gec öğrendim.Saglikla gelsin bebeklerimiz Allah’ın izniyle
23.haftamda öğrendim fakat ben sadece 3kez gidebildim hastaneye gec gittiğim için gec öğrendim.Saglikla gelsin bebeklerimiz Allah’ın izniyle
gulayseT Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2021 1.029 738 28 12 Aralık 2022 Konu Sahibi alyadua__y #23 esrosgiller .!.: İkizlerinden biri kiz ama digerinde emin olamadim kiz gb oda Genişletmek için tıkla... İkiside erkek dediler
esrosgiller .!.: İkizlerinden biri kiz ama digerinde emin olamadim kiz gb oda Genişletmek için tıkla... İkiside erkek dediler