Kiz gibiiMerhaba kızlar 7+4 gebeyim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Gerçekten mi? Teşekkür ederim nereden anladınızKiz gibii
Hayirlisi olsun canim.. oyle hissettimGerçekten mi? Teşekkür ederim nereden anladınız
Merhaba kızlar 7+4 gebeyim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim ama bebeğimi zorunlu kürtaj ile aldılar. Gelişimi durmuşHayirlisi olsun canim.. oyle hissettim
Canimm cok gecmis olsunn.. hayirlisi olsunnTeşekkür ederim ama bebeğimi zorunlu kürtaj ile aldılar. Gelişimi durmuş
AA üzüldüm açıkçası . Ama bı kez olduysa yine olur bunu düşünün ve uzulmeyinTeşekkür ederim ama bebeğimi zorunlu kürtaj ile aldılar. Gelişimi durmuş
Lutfen benimkine de bakarmisiniz lutfenBanada kız gibi geldi ama 2-3 haftaya tekrardan atarsanız net cevap veririm
Merhaba 16 haftalık bebeğim sizce cinsiyeti ne olabilirBanada kız gibi geldi ama 2-3 haftaya tekrardan atarsanız net cevap veririm
KızMerhaba 16 haftalık bebeğim sizce cinsiyeti ne olabilir
Bebeginizin ikiz olms ihtimali nedir? Cok farkli çıkmış.Banada bakarmisiniz rica etsem 10+3 gunluk
Az önce geldim doktorda 20 dkya yakın baktı doktor görünmüyordu diye boş gibi geldi bacak arası başta ama sonra pipisini gösterdi erkekmis
Bebeginizin ikiz olms ihtimali nedir? Cok farkli çıkmış.
Oncelikle tesekkr ediyorm cevbiniz icin doktorum kiza benzetti nubu asagida dedi ama garanti vermiyorm da dedi oyuzden sizlerdende fikir almak istedim
Buda bugun gittigim kontrolum 11+4 gunluk karindan ultrasonBebeginizin ikiz olms ihtimali nedir? Cok farkli çıkmış.
Benc3 erkek.
Bana da bı bakar mısın ya lütfenBanada kız gibi geldi ama 2-3 haftaya tekrardan atarsanız net cevap veririm
Kıza benzettimBana da bı bakar mısın ya lütfençok merak ediyorum 13+4 karından ultrason