Cinsiyet tahmini

Derdi olan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
46
2
Merhaba, 8 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, içimde hep erkek diye geçiyor ama aşağıda ekledigim ultrasonla tahmin edebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20211112_143949.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG_20211112_143935.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 207
Merhaba, 8 haftalık hamileyim, bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum, içimde hep erkek diye geçiyor ama aşağıda ekledigim ultrasonla tahmin edebilirsiniz
Canım daha çok küçük. İmkansız şuan tahmin edilmesi bile. 12 haftalıkta yüzde elli tahmin ediyorlar genelde.Ben 15 haftalık oldum daha yeni öğrenmeye gideceğim. Yüzde yüz sonuç için beklemenizi tavsiye ederim. Bende öyle çok merak ediyordum İnşallah gönlünüzde ki gibi olur

Valla minicik haliyle cinsiyeti tahmin edip bilen olursa gerçekten mükemmel doktorlar bile bazen yanlış bilebiliyorlar.

İçimden geçen erkek cnm hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dualarında eşlik eder misin buraya yazdım belli olunca etiketle

Merhaba arkadaşlar bunala bakar mısınz 9 hafta

Eklentiler

• 98D6D4E4-37F2-4986-9DFC-AB3496666070.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 247
Kuzu sabah aklıma geldin doktora gittin mi belli oldu mu bu tahmin yürütülüyor mu

Kuzucuk daha çok minnak sağlıkla alın kucağınıza inş içinize ne doğuyorsa ne istiyorsanız inş o olur

Ya ne kadar minik Allah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

12 hafta görseli yorum yapar mısını @ikrameyra

Eklentiler

• B94C073F-E9AB-4AB2-8509-AB9FAD712D71.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…