Ramzi teorisi var ona bak istersen google görsellerden. Belirtiyle olmaz bu işler.7 haftalık
Valla bende bilmiyorum internette çok şey gördüm bu konuyla ilgiliBelirtiden cinsiyet tahmini mi olurmuş kız ilk defa duydum.
Bende öyle düşünüyorumYa erkek ya kız diyorum ben.
Eşim ve annemde erkek olduğunu hissediyorlar ve rüyamda iki kere erkek bebek gördüm annemde öyle görmüşSadece 6.his
Erkek diyorum...
Ama bu saydıklarınız her gebe bayanda olabilcek şeyler...
Ramzi teorisi var ona bak istersen google görsellerden. Belirtiyle olmaz bu işler.
Kısmet değilmiş öğrenmek demek kiBaktım da pek bişey anlamadım ultrason görüntüsüyle karşılaştırdım ama anlayamadım açıkçası
Benimki de merak ve heyecan işte herkes de olduğu gibiKısmet değilmiş öğrenmek demek ki
Şaka bir yana, bu belirti işi herkeste farklı. Cinsiyete bakmıyor. Benim ilk aylar yüzümde minik minik sivilceler çıktı, saç dökülmem tamamen durdu ama öyle parlamadı saçlarım. İlk 3 ay tatlı bir şey yemek istemedim. Hep ekşi, tuzlu şeyler istedi canım. Hamileliğin başından beri yanıyorum hala ateş gibi vücudumBende öyle düşünüyorum
Evet ama eskiden büyüklerimiz bu şekilde anlıyorlarmış etrafımdan duyma ve internetten bakmama göre söylüyorum tabi. Benim saçlarım çok gür olmasına rağmen dökülmem var saçlarım çabuk uzuyor ve dümdüz oldu garip ama kendimde bu değişiklikleri hissebiliyorum tatlıyı çok severim ama gözüm görmek istemiyor tavuk yumurta falan göğüslerim valla kafam kadar oldu diyebilirimŞaka bir yana, bu belirti işi herkeste farklı. Cinsiyete bakmıyor. Benim ilk aylar yüzümde minik minik sivilceler çıktı, saç dökülmem tamamen durdu ama öyle parlamadı saçlarım. İlk 3 ay tatlı bir şey yemek istemedim. Hep ekşi, tuzlu şeyler istedi canım. Hamileliğin başından beri yanıyorum hala ateş gibi vücudumbulantım, kusmam hiç olmadı. Göğüslerim büyümedi, hafif dolgunlaştı sadece. Tansiyonum hiç oynamadı. Bebeğim kız.
Amin inşallah sağolun, size deEvet ama eskiden büyüklerimiz bu şekilde anlıyorlarmış etrafımdan duyma ve internetten bakmama göre söylüyorum tabi. Benim saçlarım çok gür olmasına rağmen dökülmem var saçlarım çabuk uzuyor ve dümdüz oldu garip ama kendimde bu değişiklikleri hissebiliyorum tatlıyı çok severim ama gözüm görmek istemiyor tavuk yumurta falan göğüslerim valla kafam kadar oldu diyebilirimkendimi Hollanda ineği gibi hissetmeye başladım şimdiden herkeste farklılık gösteriyor dediğiniz gibi Allah sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?