• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini

Buse suay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
60
35
3
25
Merhaba arkadaşlar ben belirtilerle ilgili bebeğin cinsiyeti hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.
Kasık ağrım çok var bazen sol da bazen sağ da hissediyorum. Sırt ağrım bel ağrım özellikle kuyruk sokumu tarafı şiddetli ağrı hissediyorum bazen halsiz bazen çok enerjik oluyorum kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyuyorum( gündüz gece farketmiyor) baş ağrılarım oluyor. Maşallah diyeyim saçlarım ve yüzümün güzelleştiğini cildimin parladığını farkettim sabahları ayaklarım çok üşür geceleri uyurken de ateş basıyor sanki üstümü sürekli açasım gelir ve karnımın üstüne doğru uyurum hep sağ sol farketmiyor ama genelde sola dönük uyanıyorum Göğüslerim acayip büyüdü ve hassaslaştı özelikle sağ göğsüm daha da büyüdü ve normalde hiç olmaz ama sırtımda sivilceler çıktı. Ve tatlı görmek istemiyorum Bunun dışında çok şükür mide bulantım baş dönmem tansiyon yükselmesi ya da düşmesi vb durumlar yok çok şükür tabi Rabbim bilir ama sizce cinsiyeti nedir tahminlerinizi rica edebilir miyim. Vakit ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim 🤗

Bende öyle düşünüyorum 😃
Şaka bir yana, bu belirti işi herkeste farklı. Cinsiyete bakmıyor. Benim ilk aylar yüzümde minik minik sivilceler çıktı, saç dökülmem tamamen durdu ama öyle parlamadı saçlarım. İlk 3 ay tatlı bir şey yemek istemedim. Hep ekşi, tuzlu şeyler istedi canım. Hamileliğin başından beri yanıyorum hala ateş gibi vücudum 😅 bulantım, kusmam hiç olmadı. Göğüslerim büyümedi, hafif dolgunlaştı sadece. Tansiyonum hiç oynamadı. Bebeğim kız. 😁

Şaka bir yana, bu belirti işi herkeste farklı. Cinsiyete bakmıyor. Benim ilk aylar yüzümde minik minik sivilceler çıktı, saç dökülmem tamamen durdu ama öyle parlamadı saçlarım. İlk 3 ay tatlı bir şey yemek istemedim. Hep ekşi, tuzlu şeyler istedi canım. Hamileliğin başından beri yanıyorum hala ateş gibi vücudum 😅 bulantım, kusmam hiç olmadı. Göğüslerim büyümedi, hafif dolgunlaştı sadece. Tansiyonum hiç oynamadı. Bebeğim kız. 😁
Evet ama eskiden büyüklerimiz bu şekilde anlıyorlarmış etrafımdan duyma ve internetten bakmama göre söylüyorum tabi. Benim saçlarım çok gür olmasına rağmen dökülmem var saçlarım çabuk uzuyor ve dümdüz oldu garip ama kendimde bu değişiklikleri hissebiliyorum tatlıyı çok severim ama gözüm görmek istemiyor tavuk yumurta falan göğüslerim valla kafam kadar oldu diyebilirim 😃😃 kendimi Hollanda ineği gibi hissetmeye başladım şimdiden herkeste farklılık gösteriyor dediğiniz gibi Allah sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet ama eskiden büyüklerimiz bu şekilde anlıyorlarmış etrafımdan duyma ve internetten bakmama göre söylüyorum tabi. Benim saçlarım çok gür olmasına rağmen dökülmem var saçlarım çabuk uzuyor ve dümdüz oldu garip ama kendimde bu değişiklikleri hissebiliyorum tatlıyı çok severim ama gözüm görmek istemiyor tavuk yumurta falan göğüslerim valla kafam kadar oldu diyebilirim 😃😃 kendimi Hollanda ineği gibi hissetmeye başladım şimdiden herkeste farklılık gösteriyor dediğiniz gibi Allah sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah sağolun, size de 🤗

Back