- 2 Nisan 2019
- 47
- 34
- 38
- 31
- Konu Sahibi KaktusDelisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi duruyor hayırlı olsunBenimki de bu şekilde kızlar çokk erken galiba ama merak ediyorum bakabilir misiniz?
Çok küçük ama.kiz.gibi duruyor şuan içinMerhaba bana da yorum yapabilir misiniz. Şuan 11 haftalık ama en son ultrasonum 8+2 haftalık Eki Görüntüle 2835358
Erkek gibi duruyor hayırlı olsunBanada bakar mısınız
Teşekkür ederim inşallah neye göre yorum yapiyosunuz çok merak ettim ❤Çok küçük ama.kiz.gibi duruyor şuan için
Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimKız gibi duruyor hayırlı olsun
Kesenin şekline göreTeşekkür ederim inşallah neye göre yorum yapiyosunuz çok merak ettim ❤
Merhaba 11+2 olduk bugün be doktora gittim yeniden yorum yapabilir misiniz. Doktor erkeğe benziyo dedi.Kesenin şekline göre
Doktor dediyse doğrudur bişey diyemem kesyee göre erkek evet ama içimden kız gibi geçtiMerhaba 11+2 olduk bugün be doktora gittim yeniden yorum yapabilir misiniz. Doktor erkeğe benziyo dedi.Eki Görüntüle 2836081 Eki Görüntüle 2836082
banada bakar mısınız 7 haftalığızElbette
Daha çok küçük anlayamambanada bakar mısınız 7 haftalığızEki Görüntüle 2836528
Benimkinede bakarmisiiiinnnnnElbette
Daha çok küçük cnaim şuan anlayamam umarım hayırlısi olur ve sağlıkla gelirBenimkinede bakarmisiiiinnnnn
Ay insallahhhh kesenin sekline gore mi anliyosunuz yoksa tarafina gore miDaha çok küçük cnaim şuan anlayamam umarım hayırlısi olur ve sağlıkla gelir
Anneannem yuvarlak kese ise kız Oval kese ise erkek olur diyor hep bende ona göre bakıyorum vallaAy insallahhhh kesenin sekline gore mi anliyosunuz yoksa tarafina gore mi
Merhabalar bende ultrason fotosunu atsam tahmin de bulunabilir misiniz acabaÖncelikle hayırlısı olsun sağlıkla gelsin erkek gibi duruyor
Keseye göre erkek gibi duruyor ama içimden kız gibi geçti görür görmez sağlıklısi hayırlısi olsun diyelimMerhabalar bende ultrason fotosunu atsam tahmin de bulunabilir misiniz acaba Eki Görüntüle 2844700
Banada bakarmısınız acabaElbette