- 2 Nisan 2019
- 47
- 34
- 38
- 31
- Konu Sahibi KaktusDelisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi duruyor hayırlı olsun diyelimMerhaba arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı aramızda
11+4 görüntüleri ekliyorum . Merakla bekliyorum yorumlarimizi ..
Merhaba canım perşembe hastaneye gittim ultrason görüntümü atsam bakar msnErkek gibi duruyor hayırlı olsun diyelim
ElbetteMerhaba canım perşembe hastaneye gittim ultrason görüntümü atsam bakar msn
Şunlar canım tam 12 haftalık çok teşekkür ederimElbette
Kesen yuvarlak kız gibi duruyor öncelikle hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz umarım sorunsuz bir şekilde doğar evladınızŞunlar canım tam 12 haftalık çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunKesen yuvarlak kız gibi duruyor öncelikle hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz umarım sorunsuz bir şekilde doğar evladınız
Mrb bende atsam ultrason fotosunu benim icinde bakar misinzErkek gibi duruyor hayırlı olsun diyelim
Tabi elimden geldiğinceMrb bende atsam ultrason fotosunu benim icinde bakar misinz
Tabi elimden geldiğince
Merak ediyorm bend3 cinsiyetini daha ilk gebelik benm
Öncelikle hayırlısı olsun sağlıkla gelsin erkek gibi duruyor
Saolun benim icinde cinsiyet önemli değl sağlıklı olsundaÖncelikle hayırlısı olsun sağlıkla gelsin erkek gibi duruyor
Tabi elimden geldiğince
Kız gibi duruyor hayırlı olsun sağlıkla gelsinEki Görüntüle 2822327 benim içinde tahmin edermisiniz
Teşekkür ederimKız gibi duruyor hayırlı olsun sağlıkla gelsin