Erkek gibiMrb 11 haftalik anlayan arkadaslar rica etsem banada cinsiyet tahmini yapabilirmi cok merak ediyoruz
Yaaa ciddimisiniz nuba goremi baktiniz cok merak ediyoruz tesekkurlwrErkek gibi
Ben 22 haftalık hamileyim 11. Haftada ki bebeğimin ultrason kağıdını göz önüne getirdim sizinki daha farklı sanki ondan öyle dedim ama bu yıl kız oluyo benimkide kız inşallahYaaa ciddimisiniz nuba goremi baktiniz cok merak ediyoruz tesekkurlwr
Kız canım %90Mrb 11 haftalik anlayan arkadaslar rica etsem banada cinsiyet tahmini yapabilirmi cok merak ediyoruz
Cok tesekkur ederimKız canım %90
24 gün önce eltim doğum yaptı bizim bebek hariç hepsi kızdıBen 22 haftalık hamileyim 11. Haftada ki bebeğimin ultrason kağıdını göz önüne getirdim sizinki daha farklı sanki ondan öyle dedim ama bu yıl kız oluyo benimkide kız inşallah
Bende etrafımda hamile olan kim varsa soruyorum kız diyolar erkeğe rastlamadım24 gün önce eltim doğum yaptı bizim bebek hariç hepsi kızdı
Çok küçük canım belli olamz tam ama kız gibiMrb 11 haftalik anlayan arkadaslar rica etsem banada cinsiyet tahmini yapabilirmi cok merak ediyoruz
Rica etsem cinsiyet nw sizceKız canım %90
Nuba goremi soylediniz bu aralar herkes erkege bemzetiyor tabi onceligimiz saglikli olmasiKız canım %90
Erkek gibi canım çıkıntı varMerhaba rica etsem cinsiyet tahmininde bulunabilir mısınız bugün 11 hafta+2 günlük
Eki Görüntüle 2640878 Eki Görüntüle 2640878 nub teorisinden anlayan varsa çok sevinirim :)
Selam kızlar 12 haftalık usg bize de bakar mısınız rica etseem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?