Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15+3 oldum çok da erken değil özel bölgesinin resmiGiz daha erken tahmine gönlünden geçen olsun.
Teşekkür ederim amin inşallahHiç belli değil canım rabbim kalbine göre versin ☺
Ben erkek gibi hissettim, yarın öğrenirsen yaz canım.Anlamıyorum zaten bu doktorlRi ikili testte belli okur falan diye söylenti var ortada ama 16. Haftadan önce kesin belli olmuyorsa bakmasınlar bile o kadar fazla insana yanlış cinsiyet tahmini yapilmiski hayret ettim
Canım ınsanlar sureklı ısrar edınce onlarda soylemek zorunda kalıyor. Israrla tahmın edın derseler onlarda soyler. Ben 11 haftada gıttım 16. Haftaya kdar bekledım hatta gıttım olcumler yapıldı gayet guzel dedı cınsıyet ogrenmek ıster mısınız dedı doktorumuz evet deyınce soyledı. Bence doktorlarda sorun yok hastalar sabırsız. Özele gıttımız halde 16. Haftayı bekledık.Anlamıyorum zaten bu doktorlRi ikili testte belli okur falan diye söylenti var ortada ama 16. Haftadan önce kesin belli olmuyorsa bakmasınlar bile o kadar fazla insana yanlış cinsiyet tahmini yapilmiski hayret ettim
Serpico merhaba tetanoz ikinci aşıyı olsun mu? Ben oldum çarşamba. Biraz daha ağrı yaptı bende ama normalmis.Canım ınsanlar sureklı ısrar edınce onlarda soylemek zorunda kalıyor. Israrla tahmın edın derseler onlarda soyler. Ben 11 haftada gıttım 16. Haftaya kdar bekledım hatta gıttım olcumler yapıldı gayet guzel dedı cınsıyet ogrenmek ıster mısınız dedı doktorumuz evet deyınce soyledı. Bence doktorlarda sorun yok hastalar sabırsız. Özele gıttımız halde 16. Haftayı bekledık.
Oldum canm ılkı asırı agrıdı benım hatta sıvılce yerı gıbı sıstı. İkincide hıc hıssetmedım bıle canm. Normaldır bence boyle elıne sert gelırse ovla aradaSerpico merhaba tetanoz ikinci aşıyı olsun mu? Ben oldum çarşamba. Biraz daha ağrı yaptı bende ama normalmis.
Aynen ben de öyle yapıyorum, bir sıkıntı yok şükür :)Oldum canm ılkı asırı agrıdı benım hatta sıvılce yerı gıbı sıstı. İkincide hıc hıssetmedım bıle canm. Normaldır bence boyle elıne sert gelırse ovla arada
Eki Görüntüle 2262324 arkadaşlar tahminde bulunur musunuz şimdiden çok teşekkür ederim
valla ben kiza benzettim hayirlisi olsun InsallahEki Görüntüle 2262324 arkadaşlar tahminde bulunur musunuz şimdiden çok teşekkür ederim