- Konu Sahibi fistikkrokan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kıza benzettım ama allah bılır saglıkla dunyaya gelsın ınasallahKimse yok mu yorum yapacak kızlar
Cinsiyet tahmini konusunda uzmanmısınızben kıza benzettım ama allah bılır saglıkla dunyaya gelsın ınasallah
degilim ama oglumda kızımın ultrason goruntulerıne gore soyledım bnm oglum solumda yatardı kafası solda olurdu kızımda sagıma koyardı kafasını sonra kızım tm altı ay kendını gostermedı bırde tafsıe gebelık sekerınız varsa mutlaka tedavınıı aksatmayın bn rısklı sezeryn oldum kırkım cıkmadı daha normal dogumun gozunu seveyım oglumda kus gıbıydım dogumdn snra kızda baya zor oldu bır hfta kuvezde kaldıCinsiyet tahmini konusunda uzmanmısınız
6 7 haftalık ultrason görüntüsü var mı acaba çünkü ramzi teorisi Bu haftalarda bakılmazKizlar 11 haftalik ramzi teorisini göre ne olabilir tahmin yapabilir misiniz
degilim ama oglumda kızımın ultrason goruntulerıne gore soyledım bnm oglum solumda yatardı kafası solda olurdu kızımda sagıma koyardı kafasını sonra kızım tm altı ay kendını gostermedı bırde tafsıe gebelık sekerınız varsa mutlaka tedavınıı aksatmayın bn rısklı sezeryn oldum kırkım cıkmadı daha normal dogumun gozunu seveyım oglumda kus gıbıydım dogumdn snra kızda baya zor oldu bır hfta kuvezde kaldı
valla kızdadaerkekdede sıvrıydı karnımBildiğim kadarıyla annenin karnı geniş yaygınsa kız,karın top gibi yuvarlaksa erkek derler.Annem söyler hep hiç yanıldığını görmedim.
Buna göre kız Canım sonucu yazarsınEki Görüntüle 2296203
Rica etsem bizede tahminde bulunabilir misiniz? 7+1 günlük burada
Teşekkür ederimBuna göre kız Canım sonucu yazarsın
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Canım vajinal ultrason mu yoksa karından mi karından ultrasonsa kızEki Görüntüle 2296203
Rica etsem bizede tahminde bulunabilir misiniz? 7+1 günlük burada
Canım vajinal ultrason mu yoksa karından mi karından ultrasonsa kız
vajinal ultrasonsa erkek canım
Merhaba cinsiyet tahmininiz tuttumuHanımlar merhaba. 11 haftalık hamileyim. Erken olduğunu bilmeme rağmen doktora cinsiyeti ne olabilir diye sorduğumda kesin olmamakla birlikte bir olasılıktan bahsetti. Ramzi teorisi de denilen durum kısaca plasentanın duruşuna göre bebeğin cinsiyetini belirlemede yardımcı olduğunu söyledi. Benim plasentamın sağ arkada olmasından dolayı %60 erkek olabileceğini söyledi. Böyle bir ihtimal var mı gerçekten? Cinsiyet tahmini bu şekilde tutan oldu mu?