- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 33
- Konu Sahibi fistikkrokan
-
Ha bilmiyorum ben hic yorum da yapmadii doktor baska bir doktora gidip ogrencem bendebnde erkege benzettım kızımda cene yapısındn kafa yapısındn anlamısdm hısedıyorsun zaten ama son hftalarya gecelerı hıc uyuyamıyorum bnde mıdem bır yanıyor allah kolaylık versın saclar fena
Bebeğin duruşuna göre 10 haftalıkken erkek olabilir demişti. Bu hafta muayene olduğumda erkek olduğu kesinleştiSana hic tahminde bulunmadi mi doktor
Ya ben 12 haftalikken oylesine bir doktora gittim hennuz kucuk emin olmamakla beraber kiz olabilir dedi bana . Ustune ertesi gun ruya gordum bana birisi diyorki sana yiyecek bulgurla muz biraktim.gidip bakiyorum muzla mavi emzik var sadece. Ikisi de erkek bebege isaretmis kafam karisti yaniliyor olabilir mi diyeBebeğin duruşuna göre 10 haftalıkken erkek olabilir demişti. Bu hafta muayene olduğumda erkek olduğu kesinleşti ❤
Gonlundeki olur umarim canimDoktorum 12. Haftada kesin erkek dedi. Biz kız istiyorduk çok. İnanmadım başka doktora gittim o da erkeğe benziyor ama net değil dedi. 16. Haftada netleşicek inşallah
İkisini de at cnmMerhaba kızlar 10 haftalık hamileyim elimde iki ultrasyon fotografı var biri 5+4 diğeri diğeri 10 haftalıkken yeni yani. Atsam tahmin de bulunabilir misiniz?
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti) bu topige at Canım orda bilenler var ben erkek gibi hissettimBuyrun
Teşekkür ederim söylediğin topiğe de atayım. Hayırlısıyla hissettiğin gibidir inş gönlüm erkekten yana ama bakalım sağlıklı olsun da.dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti) bu topige at Canım orda bilenler var ben erkek gibi hissettim
Kese deki konuma göre kız gibi 11 12 haftalarda net tahmin oluyo1.resimde 5+6 günlük
2.resimde 8+4günlük tahminlerinizi alabilir miyim kızlar 1 oğlum var bakalım bu kuzum ne olacak hayırlısıyla sağlıkla doğsunda inş
Çok teşekkür ederim inşKese deki konuma göre kız gibi 11 12 haftalarda net tahmin oluyo
Karindan USG ise erkek ramzi ye göre 11 haftalik resmi at bi cnm
Vajinalse kız karındansa erkekMerhaba kızlar bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 2270439
Merhabalar benim bebegimde 7 haftalik karindan usg banada bir yorum yaparmisinizKarindan USG ise erkek ramzi ye göre 11 haftalik resmi at bi cnm
Karından canımVajinalse kız karındansa erkek
Erkek gibi CanımMerhabalar benim bebegimde 7 haftalik karindan usg banada bir yorum yaparmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?