- 5 Mart 2019
- 149
- 127
- 103
- Konu Sahibi fistikkrokan
-
İnternetten araştırınca %85 doğru falan yazıyordu bilemedim :/ dediğiniz doğru gerçi hakkımızda hayırlısı, çok teşekkürler :)11. Haftada plasenta daha cok yenidir ve tutunmamis bile olabilir. O yuzden bu tahmin bana cok mantikli gelmedi. Saglikla alin kucaginiza
Ayni yorumu doktor bana 7. Haftada yapti ama sizin tam tersinizi soyledi sagda oldugu icin kiz olabilir dediHanımlar merhaba. 11 haftalık hamileyim. Erken olduğunu bilmeme rağmen doktora cinsiyeti ne olabilir diye sorduğumda kesin olmamakla birlikte bir olasılıktan bahsetti. Ramzi teorisi de denilen durum kısaca plasentanın duruşuna göre bebeğin cinsiyetini belirlemede yardımcı olduğunu söyledi. Benim plasentamın sağ arkada olmasından dolayı %60 erkek olabileceğini söyledi. Böyle bir ihtimal var mı gerçekten? Cinsiyet tahmini bu şekilde tutan oldu mu?
Şimdi aklım karıştı, çünkü geçen hafta 2li taramada erkek olabilir dedi. Nette de Ramzi teorisinde ultrason fotoğrafına bakıp incelediğimde erkek olduğunu gördümAyni yorumu doktor bana 7. Haftada yapti ama sizin tam tersinizi soyledi sagda oldugu icin kiz olabilir dedi
Ama 2 li testte zaten cinsiyet bellidir ramziyle alakasi yokki 10. Haftadan itibaren nub teorisi devreye giriyor . Ramzi ye 6 7 8 Haftalarda bakabilirsin. Bak resim atayim 7 haftalikŞimdi aklım karıştı, çünkü geçen hafta 2li taramada erkek olabilir dedi. Nette de Ramzi teorisinde ultrason fotoğrafına bakıp incelediğimde erkek olduğunu gördüm
Ben sanıyordum ki ramzi teorisinin belli bir hafta sınırı yok, nub teorisine baktım ama anlamadım o çıkıntıyı göremedim. Sizin ramzi teorisine göre doğru mu çıktı pekiIste 7 hFta
Ben daha cinsiyt ogrenemedm canim kendi doktorum 16 dan once cinsiyet soyleyemem dedi pazartesi bir klinige gidip sorcamBen sanıyordum ki ramzi teorisinin belli bir hafta sınırı yok, nub teorisine baktım ama anlamadım o çıkıntıyı göremedim. Sizin ramzi teorisine göre doğru mu çıktı peki
Karindan USG ise erkek ramzi ye göre 11 haftalik resmi at bi cnmIste 7 hFta
Benim cin takvimi buna erkek diyor ama bakalim pazartesi ogrenebilirim umarim 13 haftalik oluyorben oglumdada cın takvmıne bkmısdım dogru cıktı kızımdada suan dogru cıktı bnm kız altı ay gostermedı kendını :)dort boyutluda cıkıyor net
Burda 11+3 ama ultrasonda 12+0 ciktiKarindan USG ise erkek ramzi ye göre 11 haftalik resmi at bi cnm
Erkek canım bence kafa yapısına göreBurda 11+3 ama ultrasonda 12+0 cikti
Alllah Allah kafa yapisi farkli mi oluyor erkeklerinErkek canım bence kafa yapısına göre
Bence erkek canımBurda 11+3 ama ultrasonda 12+0 cikti
Pazartesi gidip ogrenicem zaten 16. Haftaya kadar catlarim benBence erkek canım
Benim cin takviminde erkek çıktı. 16.haftada öğrenicez insallah bizdeben oglumdada cın takvmıne bkmısdım dogru cıktı kızımdada suan dogru cıktı bnm kız altı ay gostermedı kendını :)dort boyutluda cıkıyor net
Sana hic tahminde bulunmadi mi doktorBenim cin takviminde erkek çıktı. 16.haftada öğrenicez insallah bizde
bnde erkege benzettım kızımda cene yapısındn kafa yapısındn anlamısdm hısedıyorsun zaten ama son hftalarya gecelerı hıc uyuyamıyorum bnde mıdem bır yanıyor allah kolaylık versın saclar fenaBurda 11+3 ama ultrasonda 12+0 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?