- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Bana da kiz gibi geliyor cildim cok bozuldu. Diğer arkadaslara doktorlari tahminde bulundu bana soylemiyor doktorum ben de o yüzden kiz diye düşünüyorum canim. Hayırlısı Rabbim'den sagolasin :)Canım net nubu gözükmüyor ama erkek gibi sanki ya sağlıkla gelsin :))
Bellide kızdır ben içime doğanı söyledim birazBana da kiz gibi geliyor cildim cok bozuldu. Diğer arkadaslara doktorlari tahminde bulundu bana soylemiyor doktorum ben de o yüzden kiz diye düşünüyorum canim. Hayırlısı Rabbim'den sagolasin :)
Hic anlayamiyorum ki canim ben bebegin kipirtilarina bakmaktan popsuna bakmadim hic :) Ben ne olursa sevinirim de merak ediyorum cok :)Bellide kızdır ben içime doğanı söyledim birazbide bacak arasında bişey var gibi ama emin değilim net çekmemiş dr sen bakarken düz bi uzantı gördün mü bebişin kuyruk kısmında :)))
Ay sağlıkla gelsin anne hislerine güveniyorum öğrenince yaz inşHic anlayamiyorum ki canim ben bebegin kipirtilarina bakmaktan popsuna bakmadim hic :) Ben ne olursa sevinirim de merak ediyorum cok :)
Yazarım canim çok sagol.Ay sağlıkla gelsin anne hislerine güveniyorum öğrenince yaz inş
Sagol tatlim bakalim ne cikacak :)Kız gibi geldi cnm bana ya:)
Canm dr ne zmn gel dedi sana cinsiyet netligi icin saglikli olsunda cinsiyet onemli deglSagol tatlim bakalim ne cikacak :)
16. Haftada soylerim dedi yani tam 1 ay sonra. Cok var yani :)Canm dr ne zmn gel dedi sana cinsiyet netligi icin saglikli olsunda cinsiyet onemli degl
Benim arkdsmda aynisiniz onada bir ay demis kiz merktan catlyr ya:)16. Haftada soylerim dedi yani tam 1 ay sonra. Cok var yani :)
Ne olduğu onemli degil saglikli olduktan sonra ama insan merak ediyor iste. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin saglikli, hayirli ve uzun omurlu evlatlar canim.Benim arkdsmda aynisiniz onada bir ay demis kiz merktan catlyr ya:)
Amin cnm cunlemize bugun6. Gun oldu ve halen olmadm ilk defa oldu pazartesi gdcm hastaneye iste cnm bende:))Ne olduğu onemli degil saglikli olduktan sonra ama insan merak ediyor iste. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin saglikli, hayirli ve uzun omurlu evlatlar canim.
Hadi bakalim hayırlı haberlerini yaz insallah.Amin cnm cunlemize bugun6. Gun oldu ve halen olmadm ilk defa oldu pazartesi gdcm hastaneye iste cnm bende:))
benim içime kızmış gibi doğdu yoksa duruş şeklinden vs anlamam
İns cnmyazcm:)Hadi bakalim hayırlı haberlerini yaz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?