Cinsiyet Tahmini

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.878
248
Arkadaslar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi? Doktorumuz cinsiyet soylemedi cok merak ediyorum. Bebegim burada 12 hafta 1 gunluk.

Eklentiler

• IMG_20170412_125053.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_20170412_132152.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20170412_132213.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 140
Canım net nubu gözükmüyor ama erkek gibi sanki ya sağlıkla gelsin :))
Bana da kiz gibi geliyor cildim cok bozuldu. Diğer arkadaslara doktorlari tahminde bulundu bana soylemiyor doktorum ben de o yüzden kiz diye düşünüyorum canim. Hayırlısı Rabbim'den sagolasin :)

Bana da kiz gibi geliyor cildim cok bozuldu. Diğer arkadaslara doktorlari tahminde bulundu bana soylemiyor doktorum ben de o yüzden kiz diye düşünüyorum canim. Hayırlısı Rabbim'den sagolasin :)
Bellide kızdır ben içime doğanı söyledim biraz bide bacak arasında bişey var gibi ama emin değilim net çekmemiş dr sen bakarken düz bi uzantı gördün mü bebişin kuyruk kısmında :)))

Bellide kızdır ben içime doğanı söyledim biraz bide bacak arasında bişey var gibi ama emin değilim net çekmemiş dr sen bakarken düz bi uzantı gördün mü bebişin kuyruk kısmında :)))
Hic anlayamiyorum ki canim ben bebegin kipirtilarina bakmaktan popsuna bakmadim hic :) Ben ne olursa sevinirim de merak ediyorum cok :)

Ne olduğu onemli degil saglikli olduktan sonra ama insan merak ediyor iste. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin saglikli, hayirli ve uzun omurlu evlatlar canim.
Amin cnm cunlemize bugun6. Gun oldu ve halen olmadm ilk defa oldu pazartesi gdcm hastaneye iste cnm bende:))

bnde 12 haftalık gebeyim. kontrol için gittim dün erkek olduğunu öğrendim. yatiş pozısyonundan sanırım pipisi ortadaydı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…