• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini yardimmm

gamzeadurukan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
4
0
1
30
Cin takvimi ne kadar doğru evde yapılan testin gerçeklik payı nedir hisleri kuvvetli olan birisi var mı bacilarr bebegimin cinsiyetine bakar misinizzzz :anneadayı::anneadayı::KK200:

7 ye girdim cnm bioritime baktım bende ilk kızımı yüzde yüz erkek döneminde dogurmusum hesaplara göre bu erkek olması gerekiyor ters köşe olursa

Takvim değil ultrason belirler canım cinsiyeti. Neden ters köşe olursa diyorsun. Kiminin tutuyor kiminin tutmuyor. Arkadaşım merakından bana yaptı birinde erkek diğerinde kız çıktı. Bunlara takılma sabırla bekle hayırlısı olsun :)

17+3 olduk hala bilmiyorum cinsiyetini kız istiyorumhttp://bebekcinsiyet.com/biyolojik-takvim-hesaplama-aracinin-dogum-tarihi-ile-testi.php bunda kız dönemi çıkıyor rus takviminde kız çıkıyor çin takviminde erkek çıkıyor

Çin rus ve bir çok teori kız dedi oğlum olacak Allah in izniyle

Allah sağlık versin önce kız istiyorum çünki 2 oğlum var bir de hiç kasıklarım ağrım yok şükür et balık tavuk tatlı yiyemiyorum

Kızlar bende Çin takvimi erkek çıktı, Rus takvimi kız çıktı. Daha öğrenmedim cinsiyetini. 20 eylülde ogrenecem inşallah. Tabi doktor yine soylemeyebilir. Ozamana kadar 15 haftalık olacam. İnşallah görür bakalım

Şimdi elledim yatarken ama elime gelen sertlik yok. Tam bastırmak istemedim. Bariz belli bi sertlik hissedemedim canım. Bunun başka yolu yokmu :)
Bi arkadaş söylemişti cnm deneyince doğru çıkmış çoğu kişide bende hafif elleyince sertlik geliyor elime bebeğin orda oldugunu hissediyorum benimde sağa yakın ortada gibi sanki gerçi daha küçük ama hayırlısı bakalım senin ilk gebeliğin mi

Bi arkadaş söylemişti cnm deneyince doğru çıkmış çoğu kişide bende hafif elleyince sertlik geliyor elime bebeğin orda oldugunu hissediyorum benimde sağa yakın ortada gibi sanki gerçi daha küçük ama hayırlısı bakalım senin ilk gebeliğin mi
Evet ilk bebeğim canım. 9 ay korunmadik olmadı. Dokuzuncu ay oldu çok şükür. Öncelikle sağlıklı olsun bebislerimiz. Ama cinsiyetini merak etmeden duramiyorum. 15 haftalikta ogrenilirmis. İnşallah doktor önce iyi olduğunu soyler sonrada cinsiyetini söyler. Heyecanlanıyorum dusununce

Evet ilk bebeğim canım. 9 ay korunmadik olmadı. Dokuzuncu ay oldu çok şükür. Öncelikle sağlıklı olsun bebislerimiz. Ama cinsiyetini merak etmeden duramiyorum. 15 haftalikta ogrenilirmis. İnşallah doktor önce iyi olduğunu soyler sonrada cinsiyetini söyler. Heyecanlanıyorum dusununce
Anladım cnm benim de 3. İnşallah 2 kızım var bakalım hayırlısı

Back
X