- 27 Ağustos 2016
- 4
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi gamzeadurukan
Cin takvimi ne kadar doğru evde yapılan testin gerçeklik payı nedir hisleri kuvvetli olan birisi var mı bacilarr bebegimin cinsiyetine bakar misinizzzz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çin ve Rus takvimi kız dedi ama oğlum olacak inşallah :)Cin takvimi ne kadar doğru evde yapılan testin gerçeklik payı nedir hisleri kuvvetli olan birisi var mı bacilarr bebegimin cinsiyetine bakar misinizzzz![]()
Kesedeki konumuna göre ve nub teorisi de mi yanlış çıktı cnmÇin rus ve bir çok teori kız dedi oğlum olacak Allah in izniyle
Bebeğin ne tarafta duruyor Rahmi'n tam üstünde mi hafif sağ yada solda mı cnmKızlar bende Çin takvimi erkek çıktı, Rus takvimi kız çıktı. Daha öğrenmedim cinsiyetini. 20 eylülde ogrenecem inşallah. Tabi doktor yine soylemeyebilir. Ozamana kadar 15 haftalık olacam. İnşallah görür bakalım
Onu nasıl anlayabilirim. Ama ara sira sagda, bazende solda hafif batma oluyor. Tam ortasında olduğunu nasıl anlicam canımBebeğin ne tarafta duruyor Rahmi'n tam üstünde mi hafif sağ yada solda mı cnm
Tam karnının altını elleyince ama yatarken sertlik ne taraftaysaOnu nasıl anlayabilirim. Ama ara sira sagda, bazende solda hafif batma oluyor. Tam ortasında olduğunu nasıl anlicam canım
Ayakta anlaşılmıyor pek yatarken elleyince sertlik şeklinde eline geliyorTam karnının altını elleyince ama yatarken sertlik ne taraftaysa
Şimdi elledim yatarken ama elime gelen sertlik yok. Tam bastırmak istemedim. Bariz belli bi sertlik hissedemedim canım. Bunun başka yolu yokmu :)Ayakta anlaşılmıyor pek yatarken elleyince sertlik şeklinde eline geliyor
Bi arkadaş söylemişti cnm deneyince doğru çıkmış çoğu kişide bende hafif elleyince sertlik geliyor elime bebeğin orda oldugunu hissediyorum benimde sağa yakın ortada gibi sanki gerçi daha küçük ama hayırlısı bakalım senin ilk gebeliğin miŞimdi elledim yatarken ama elime gelen sertlik yok. Tam bastırmak istemedim. Bariz belli bi sertlik hissedemedim canım. Bunun başka yolu yokmu :)
Kese o tarafta büyüyormuş bi arkadaşın annesi ebe o söylemişti yanlardaysa erkek tam ortada top gibiyse kızdır diye ;/Sagda ya da solda ya da ortada sertlik olunca noluyo ki? Bebis bu bi o tarafa gider bi bu tarafa..yaramaz bunlar :)
Evet ilk bebeğim canım. 9 ay korunmadik olmadı. Dokuzuncu ay oldu çok şükür. Öncelikle sağlıklı olsun bebislerimiz. Ama cinsiyetini merak etmeden duramiyorum. 15 haftalikta ogrenilirmis. İnşallah doktor önce iyi olduğunu soyler sonrada cinsiyetini söyler. Heyecanlanıyorum dusununceBi arkadaş söylemişti cnm deneyince doğru çıkmış çoğu kişide bende hafif elleyince sertlik geliyor elime bebeğin orda oldugunu hissediyorum benimde sağa yakın ortada gibi sanki gerçi daha küçük ama hayırlısı bakalım senin ilk gebeliğin mi
Anladım cnm benim de 3. İnşallah 2 kızım var bakalım hayırlısıEvet ilk bebeğim canım. 9 ay korunmadik olmadı. Dokuzuncu ay oldu çok şükür. Öncelikle sağlıklı olsun bebislerimiz. Ama cinsiyetini merak etmeden duramiyorum. 15 haftalikta ogrenilirmis. İnşallah doktor önce iyi olduğunu soyler sonrada cinsiyetini söyler. Heyecanlanıyorum dusununce