Bı ucretsız sayfada sız acınBaktım cnm
Ben bayana yazmıstım ya sukur gormus bugun resım attım bakalım bu ne dıcekAhaha valla iyi fikir mis
Aynen ya çok heycanli gerçekten bizede haber verBen bayana yazmıstım ya sukur gormus bugun resım attım bakalım bu ne dıcek
Ahaha valla iyi fikir
Daha gordugu yok gorsun yazarım canımAynen ya çok heycanli gerçekten bizede haber ver
Tamam cnm diğeri kız demisti demi sanaDaha gordugu yok gorsun yazarım canım
Yok dıgerı erkek demıstı paralı sayfa 100 70 kız demıstı benm degıl kız kardesımın buaradaTamam cnm diğeri kız demisti demi sana
Buda vıdeo ıstedı olmadıgu ıcın vıdeo net bısey demedı.zaten vıdeosu olsa bnde gorurum cınsıyetınıTamam cnm diğeri kız demisti demi sana
Oylemiii iyi hadi bakalım hayırlısı olsun artıkYok dıgerı erkek demıstı paralı sayfa 100 70 kız demıstı benm degıl kız kardesımın buarada
Baktım erkek çıktı kız kardeşin de ne çıktı yapay zeka ya baktinizmi?Amin insallah canım.cın takvımıne vs baktınmı sen orda ne çıktı
Burdakı uygulamayı soyleyen bayan bakmıs erkek dedı canım bızımde cınde erkek cıktıBaktım erkek çıktı kız kardeşin de ne çıktı yapay zeka ya baktinizmi?
Aaa hadi bakalım kaç haftalık suanBurdakı uygulamayı soyleyen bayan bakmıs erkek dedı canım bızımde cınde erkek cıktı
Yukardaki yazışmalarda gördüm cnm 12 haftalık sanırım kafa yapisi erkek gibi gercektenAaa hadi bakalım kaç haftalık suan
Valla artık hakkımızda hayırlısı canım benm evet 12 haftalıgımYukardaki yazışmalarda gördüm cnm 12 haftalık sanırım kafa yapisi erkek gibi gercekten
Aslında cinsiyeti belidirirde şuan Dr soylememistirValla artık hakkımızda hayırlısı canım benm evet 12 haftalıgım
Evet evet bellıdır ama devlet hastanesi yuzune bıle bakmıyoAslında cinsiyeti belidirirde şuan Dr soylememistir
Hadi ya O derecemiEvet evet bellıdır ama devlet hastanesi yuzune bıle bakmıyobenm kızı 18 haftada benzıyo dedı dusun nerdeyse doğuracaktım
Insallah canımHadi ya O derecemibidahaki kontrolde artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?