Maalesef devlet hastanelerı 18 haftaya kadar bı tahmınde bulunmuyor ılk bebeklerı tatlı heycanlarYa tabi tatlı heyecanlar, bende yaşadım ama ciddi söylüyorum paralı sayfalara para yedirmeyin hani 1 hafta önce öğrenince ne değişiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef devlet hastanelerı 18 haftaya kadar bı tahmınde bulunmuyor ılk bebeklerı tatlı heycanlarYa tabi tatlı heyecanlar, bende yaşadım ama ciddi söylüyorum paralı sayfalara para yedirmeyin hani 1 hafta önce öğrenince ne değişiyor
Umarım sağlıklı bir bebeği olur, kardeşinizin gönlündeki olsunMaalesef devlet hastanelerı 18 haftaya kadar bı tahmınde bulunmuyor ılk bebeklerı tatlı heycanlar
Amin insallah allah razı olsun canım benmUmarım sağlıklı bir bebeği olur, kardeşinizin gönlündeki olsun
Ucretsız cınsıyet tahmınınemıKozlar dediğiniz kadına yazdım bende dayanamadım yüzde 70 kız dedi doktorumda bu gün kız gibi demişti nasıl anlıyorlar anlamıyorum
Cidimisin vay be banada erkek dedi ama öğrenmem için daha çok varKozlar dediğiniz kadına yazdım bende dayanamadım yüzde 70 kız dedi doktorumda bu gün kız gibi demişti nasıl anlıyorlar anlamıyorum
Cidden doktorum bu gün kız gibi 2 hafta sonra gel bakalım netleşir demişti instagramda ki sayfaya yazdım o da yüzde 70 kız fibi desi nasıl anlıyorlar acabaCidimisin vay be banada erkek dedi ama öğrenmem için daha çok var
Yok. Yok ucretsizleri buluyorum benYa tabi tatlı heyecanlar, bende yaşadım ama ciddi söylüyorum paralı sayfalara para yedirmeyin hani 1 hafta önce öğrenince ne değişiyor
Evet link paylaşmış arkadaş yukardaUcretsız cınsıyet tahmınınemı
Valla bende bilmiyorum keseden ramziye göre yapıyorum dedi 12 haftada falanda nuba bakarak yapıyorum dediCidden doktorum bu gün kız gibi 2 hafta sonra gel bakalım netleşir demişti instagramda ki sayfaya yazdım o da yüzde 70 kız fibi desi nasıl anlıyorlar acaba
Ben bu günü attım önce 10+3 üz dedim çok arada dedi ilk kalp atışı duyduğunuzu atar mısın dedi onu artım yüzde 70 kız dediValla bende bilmiyorum keseden ramziye göre yapıyorum dedi 12 haftada falanda nuba bakarak yapıyorum dedi
Hangı sayfaya baktırdınız acaba Ucretsız cınsıyet tahmını olanamıCidden doktorum bu gün kız gibi 2 hafta sonra gel bakalım netleşir demişti instagramda ki sayfaya yazdım o da yüzde 70 kız fibi desi nasıl anlıyorlar acaba
Arkadaş yukarıda link paylaşmış bir sn atayımHangı sayfaya baktırdınız acaba Ucretsız cınsıyet tahmını olanamı
Arkadaş yukarıda link paylaşmış bir sn atayım
Kusura bakmayın sımdı gordum msjınızı hayırlısı olsun.dönüş sağladınızmı bayana bende yazdım donus beklıyorum dedıEvet link paylaşmış arkadaş yukarda
Dönüş sağlamam için 2 haftam var doktorum bu gün tahminimi kız olarak söyledi 2 hafta sonra dönüş yapacağım onaKusura bakmayın sımdı gordum msjınızı hayırlısı olsun.dönüş sağladınızmı bayana bende yazdım donus beklıyorum dedı
Bende ilk kalp atışını atmıştım direk erkek dedi hata dedim ki bu kadar insan bebek kesede soldaysa erkek sagdaysa kız diyorlar benim bebekte sağda sen erkek diyosun dedim banada %70erkek gibi dediBen bu günü attım önce 10+3 üz dedim çok arada dedi ilk kalp atışı duyduğunuzu atar mısın dedi onu artım yüzde 70 kız dedi
Nasıl anlıyorlar acaba valla çok merak ediyorumBende ilk kalp atışını atmıştım direk erkek dedi hata dedim ki bu kadar insan bebek kesede soldaysa erkek sagdaysa kız diyorlar benim bebekte sağda sen erkek diyosun dedim banada %70erkek gibi dedi
2 hafta sonra hortlatın konuyu yazacağım doktorum sonucuyla bayanın sonucunuKizlar bayana yazan burayada yazsın bakalım ne kadarı doğru cikiyor
Valla bende merak ediyorum ya attığı isabetli tutuyor yada var bişeyNasıl anlıyorlar acaba valla çok merak ediyorum