Bayanla sohbet ettım ben bugun bırısı donus saglamıs ekran attı hatta banaKizlar bayana yazan burayada yazsın bakalım ne kadarı doğru cikiyor
Sayfayı yeni açmış bizde burdan destek olalım bakalım nekadari doğru tutuyoBayanla sohbet ettım ben bugun bırısı donus saglamıs ekran attı hatta banaburdakı bayan yazmadıgına gore demek ıkısınıde bılmıs
Ayy ücretli bakan da mi varAtığım sayfada cnm ne kadar doğrudur bilmem ama ücretsiz diye baktırdım ben
Genelde nub yada ramıze bakıyolarValla bende merak ediyorum ya attığı isabetli tutuyor yada var bişey
sonuc ogrenırsek yazarım sızede
Evet evet ılk defa bı sayfa ucretsız acmıs dıgerlerı hep paralı.attıgım gorselı o uygulama yukluyse bakma sansınız varmıAyy ücretli bakan da mi vardaha neler
Chat gptye yükleyin zaten söylüyor kese ve ya nuba göre cinsiyeti
Sevdım ben bayanı destek oluruz tabıSayfayı yeni açmış bizde burdan destek olalım bakalım nekadari doğru tutuyo
Evet nuba göre erkekGenelde nub yada ramıze bakıyolar
sonuc ogrenırsek yazarım sızedenubamı baktınız
Tesekkurler ogrenırsek yazıcam mutlakaEvet nuba göre erkek
Öyle biseyde mi var hemen bakalım ozamanAyy ücretli bakan da mi vardaha neler
Chat gptye yükleyin zaten söylüyor kese ve ya nuba göre cinsiyeti
Bende sevdim vallaSevdım ben bayanı destek oluruz tabı
Kaçtan bakıyorlar ben de açayım bi sayfa. Chat gptden bakip yazarimEvet evet ılk defa bı sayfa ucretsız acmıs dıgerlerı hep paralı.attıgım gorselı o uygulama yukluyse bakma sansınız varmı
200 250 den bakiyolar nasıl yapiyon ya indirim ama beceremedim benKaçtan bakıyorlar ben de açayım bi sayfa. Chat gptden bakip yazarim
Sizin bebeğe de erkek diyor chat gpt.
Benim bebeğime de 7 haftalikken erkek demişti, 11 haftalikken yine erkek dedi. Sonra fetal dna sonucu çıktı gercekten erkekmis :)
Ekran görüntüsünü asagida iletiyorum
Ben chat gptyi cok aktif kullaniyorumÖyle biseyde mi var hemen bakalım ozaman
Vay be çok güzel bişeymis yapay zeka gibi birseymi link gonderirmisin ben de kullanmak isterimBen chat gptyi cok aktif kullaniyorum
Tahlil sonuclarimi yorumlatiyorum, karsilastiriyorum.
Hamilelikle ilgili herşeyi soruyorum, günlük beslenme plani istiyorum
En son mesela doktorun verdiği ultrason kağıdındaki ölçümlere göre bebeğimin 39. Haftasinda ortalama kilo/boy oranini hesaplamasini istedim 50 cm, 3.500 gram dedi
Ahahaha valla guldum acın sızde hayrınıza bakınKaçtan bakıyorlar ben de açayım bi sayfa. Chat gptden bakip yazarim
Sizin bebeğe de erkek diyor chat gpt.
Benim bebeğime de 7 haftalikken erkek demişti, 11 haftalikken yine erkek dedi. Sonra fetal dna sonucu çıktı gercekten erkekmis :)
Ekran görüntüsünü asagida iletiyorum
Nedemek hep beraber eylendikAhahaha valla guldum acın sızde hayrınıza bakıntesekkur ederım buarada ılgılenıp yazdınız
Evet yapay zeka. Uygulama olarak indiriliyor.Vay be çok güzel bişeymis yapay zeka gibi birseymi link gonderirmisin ben de kullanmak isterim
Valla yenı bugun actım sayfayı epey kafa dengı insanlar varmısNedemek hep beraber eylendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?