Ben dün ücretsiz bı sayfaya sordumMerhaba bayanlar cınsıyet tahmını ıcın ıstegramdan sordurup yanılan sayfa varmı acaba
Nere Hangısıne acabaBen dün ücretsiz bı sayfaya sordum
Tesekkur ederımAtığım sayfada cnm ne kadar doğrudur bilmem ama ücretsiz diye baktırdım ben
Keseden mi tahmin yaptırıyorsun merak ettimTesekkur ederımbende yazdım sımdı
Bızım 12 haftayı gecıyo canım sanırım nub teorısı devreye gırıyoKeseden mi tahmin yaptırıyorsun merak ettim
Sızın kesedenmı yaptı kac haftalıksınızKeseden mi tahmin yaptırıyorsun merak ettim
Evet cnm keseden yaptı 7 haftalıkSızın kesedenmı yaptı kac haftalıksınız
12 haftalık görüntüyü atın nub belirginse yorum yapcam :)
Gerçekten öyle ama neyin merakindayiz bukadar bende anlamış değilimUmarım gönlünüzdeki olur ama zaten eninde sonunda bu bebelerin cinsiyeti belli oluyor kaçış yok. Bu sayfalar paralıysa ne gerek var? Yani zaten iki cinsiyet var iki hikmetten biri olacak.
Sağlıkla kucağınıza alın
Hayırlısı olsun saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallahEvet cnm keseden yaptı 7 haftalık
Ya tabi tatlı heyecanlar, bende yaşadım ama ciddi söylüyorum paralı sayfalara para yedirmeyin hani 1 hafta önce öğrenince ne değişiyorGerçekten öyle ama neyin merakindayiz bukadar bende anlamış değilim
Tesekkur ederım benm cocugum var kız kardesım hamıle ılk bebegı otomatıkmen merak edıyodurUmarım gönlünüzdeki olur ama zaten eninde sonunda bu bebelerin cinsiyeti belli oluyor kaçış yok. Bu sayfalar paralıysa ne gerek var? Yani zaten iki cinsiyet var iki hikmetten biri olacak.
Sağlıkla kucağınıza alın
Teşekkür ederim insaAllah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlısı olsun saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?