- 30 Aralık 2021
- 23
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Hayat uygun
-
Ya anlamıyorum o kadar kişi konu açmış bu şekilde herkes de tahmin etmiş ben kaç defa açtım tahmin eden yok anlamadım gittiSenin yediklerinden biz nasıl cinsiyet tahmin edelim?
Ayrıca ultrason görüntüsüne görevde tahmin ediyorlarSenin yediklerinden biz nasıl cinsiyet tahmin edelim?
Gönül isterki kız olsun ama yinede önce sağlıkBen iki gebeligimde de et yiyemedim hatta ilkinde tiksinmistim resmen. Ekşi ve meyve sebzeye çok düşkündüm. İki oğlum var
Teşekkür ederimFasulyeye benzıyor sankı burda okuduklarıma göre o zaman erkek dıyorlarmısSağlıkla gelsin
İkinciden çok ümitliydim kız olur ya diyordum oğlan oldu. Kısmet öyleymişGönül isterki kız olsun ama yinede önce sağlık
Ya bizde kiZ çok istiyoruz ama işte nasip ne diyelimİkinciden çok ümitliydim kız olur ya diyordum oğlan oldu. Kısmet öyleymişdemek ki bende kız anası olacak kumaş yok Allah'tan evlat sonuçta insan kız erkek ayırmıyor.
Benim büyük görümcem etten tiksinmis üç gebeliginde de. Üç oğlu var. Küçük görümcem çılgınlar gibi et yedi bir kızı var. İstatistiksel bilgiYa bizde kiZ çok istiyoruz ama işte nasip ne diyelim
Benimde fasulye resmen ama kıza benzetti doktor yüzde yetmiş dedi hemdeFasulyeye benzıyor sankı burda okuduklarıma göre o zaman erkek dıyorlarmısSağlıkla gelsin
Nasılda kıza benzio dimi benim yavrumFasulyeye benzıyor sankı burda okuduklarıma göre o zaman erkek dıyorlarmısSağlıkla gelsin
Bu fasulyecik prenses mi çıkacakmış yaniNasılda kıza benzio dimi benim yavrum
Valla doktor yüzde yetmiş dedi bakalım ama kız gibi nette konustu üstten üstten ikihafta sonra üçlü tarama testine gidicem bakalım orda ne diceklerBu fasulyecik prenses mi çıkacakmış yaniBu kese yuvarlak değil eğer ki kesinleşirse bu kese olayıda yalan oldu demektir
Aradan 2 sene geçmiş Canım meraktan soruyorum cinsiyeti neİlk ay eksi turşu çok yedim daha sonra hamur işi aserdim 2 defa da tatlı istedi canım sonrasında yemeklerden tiksindim peynir ekmekle beslendim 2 ay şuan 3 buçuk aylık yeni yeni yiyorum ama et ürünleri hiç yiyemiyorum şuan salatalık ve meyve daha çok yiyorum ekside tatlida canım istemiyor sadece meyve ve salatalık çok istiyorum
Eki Görüntüle 3006812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?