• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini yaparmisiniz 3 aylık ultrason

Hayat uygun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
İlk ay eksi turşu çok yedim daha sonra hamur işi aserdim 2 defa da tatlı istedi canım sonrasında yemeklerden tiksindim peynir ekmekle beslendim 2 ay şuan 3 buçuk aylık yeni yeni yiyorum ama et ürünleri hiç yiyemiyorum şuan salatalık ve meyve daha çok yiyorum ekside tatlida canım istemiyor sadece meyve ve salatalık çok istiyorum
IMG-20220215-WA0007.jpeg

Senin yediklerinden biz nasıl cinsiyet tahmin edelim?

Fasulyeye benzıyor sankı burda okuduklarıma göre o zaman erkek dıyorlarmıs🌼 Sağlıkla gelsin🍀

Ben iki gebeligimde de et yiyemedim hatta ilkinde tiksinmistim resmen. Ekşi ve meyve sebzeye çok düşkündüm. İki oğlum var😅

Gönül isterki kız olsun ama yinede önce sağlık ☺️
İkinciden çok ümitliydim kız olur ya diyordum oğlan oldu. Kısmet öyleymiş 😅 demek ki bende kız anası olacak kumaş yok 😅 Allah'tan evlat sonuçta insan kız erkek ayırmıyor.

İkinciden çok ümitliydim kız olur ya diyordum oğlan oldu. Kısmet öyleymiş 😅 demek ki bende kız anası olacak kumaş yok 😅 Allah'tan evlat sonuçta insan kız erkek ayırmıyor.
Ya bizde kiZ çok istiyoruz ama işte nasip ne diyelim 😁

Ya bizde kiZ çok istiyoruz ama işte nasip ne diyelim 😁
Benim büyük görümcem etten tiksinmis üç gebeliginde de. Üç oğlu var. Küçük görümcem çılgınlar gibi et yedi bir kızı var. İstatistiksel bilgi 😅 ama inşallah kız olur madem istiyorsunuz 😌

Herkesin bünyesi fatkli ben onu yedim erkek oldu ben knu yemedim kız oldu. Böyle şeyler gerçek olabilir mi ya? Hem biz desek erkek inanacak mısın?

Bu fasulyecik prenses mi çıkacakmış yani💕😍 Bu kese yuvarlak değil🤷🏻‍♀️ eğer ki kesinleşirse bu kese olayıda yalan oldu demektir 🥴
Valla doktor yüzde yetmiş dedi bakalım ama kız gibi nette konustu üstten üstten ikihafta sonra üçlü tarama testine gidicem bakalım orda ne dicekler 🤣ayynn kese olayida bana inandırıcı gelmio gören hep erkek dedi keseye ama işte sonuç kız bebek. 😍🤣

Merhaba hanımlar üç aylık hamileyim belirtileriniz. Nelerdi yazar mısınız

İlk ay eksi turşu çok yedim daha sonra hamur işi aserdim 2 defa da tatlı istedi canım sonrasında yemeklerden tiksindim peynir ekmekle beslendim 2 ay şuan 3 buçuk aylık yeni yeni yiyorum ama et ürünleri hiç yiyemiyorum şuan salatalık ve meyve daha çok yiyorum ekside tatlida canım istemiyor sadece meyve ve salatalık çok istiyorum
Eki Görüntüle 3006812
Aradan 2 sene geçmiş Canım meraktan soruyorum cinsiyeti ne 😀

Back