- 10 Mart 2023
- 3
- 1
- 20
- Konu Sahibi sirinhatun33
12 haftalık hamileyim bebişim baya hareketliydi ultrasonda ama doktor tahmin yapmadı cinsiyet için 1 ay sonra dedi merak ediyorum cinsiyetini tahmin istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icinizden ne geliyorsaNeye göre yapacağız?
EkledimFoto ataydin bari
Fotoğraf ekledim tekrar bakabilirsinizNeye göre yapacağız?
Ben devlete gidiyorum 11 5 benimde ama. Normalde 12 ama böyle alttan bakmıyorlar net bi şekilde gözükmüyor ultrason cihazıyla mi alakalı yoksa doktorla mi bilemedimBu da benimki 12 haftalık ama doktor çıkıntı yok kız büyük ihtimalle dedi
Evet cihazla ilgili sanırım özele gidiyorum ben, farklı açılarla bakmasıyla da ilgili. cinsiyeti görmek için bu şekilde bakmış olmalıBen devlete gidiyorum 11 5 benimde ama. Normalde 12 ama böyle alttan bakmıyorlar net bi şekilde gözükmüyor ultrason cihazıyla mi alakalı yoksa doktorla mi bilemedim
Anladım bakıyorum YouTube da 10 haftalıkken gören doktorlar bile var ama işte bizimkisi küçük dedi belki burdakilerEvet cihazla ilgili sanırım özele gidiyorum ben, farklı açılarla bakmasıyla da ilgili. cinsiyeti görmek için bu şekilde bakmış olmalı
Erkek gibi sanki bilemedim11+3 olduk . Tahmin yapabilir misiniz
Erkek gibi hissettim benAnladım bakıyorum YouTube da 10 haftalıkken gören doktorlar bile var ama işte bizimkisi küçük dedi belki burdakiler
Cinsiyeti Tahmin Yapabilir 11+5
Nub teorisi mi ne varmış onunla anlayanlar var inşallah hayırlısı olur teşekkür ederimErkek gibi hissettim ben
Teşekkür ederim bakalım bekleyeceğim kesinleşirse yazarımErkek gibi sanki bilemedim