Bence erkek gibi ama pek beceremem içime doğan neyse onu söyledimGebelik haftasi 14+4 tahminde bulunan arkadaslar bakabilir mi
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahBence erkek gibi ama pek beceremem içime doğan neyse onu söyledim
Bende dün öğrendim 17 haftalik kız bebisim olacak %90 ihtimalle doktor öyle söyledi bakalım
Amin canm benim öğrenince tekrar yaz buraya kizsa biraz zor gosterir ama erkek bebek 10. Haftada belli oluyorHayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Sende inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağınaHayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Benim erkekmiş 12 de kız dediler 14 te erkek 16da kesin erkek dedilerAmin canm benim öğrenince tekrar yaz buraya kizsa biraz zor gosterir ama erkek bebek 10. Haftada belli oluyor
Ay çokça maşallah Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bence kızMerhabalar hanımlar bende yeni katildim bana da tahmin yaparmı siniz 9+2
Teşekkür ederim amin inşallah 3 tane kızım var gönlümden geçen sağlıklı erkek olsun nasip artık bakalımAy çokça maşallah Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bence kız
Hayırlı evlat olsun Allahın izniyle darısı başımaTeşekkür ederim amin inşallah 3 tane kızım var gönlümden geçen sağlıklı erkek olsun nasip artık bakalım
İnşallah Allahım size de sağlıklı hayırlı bebisler versin aminHayırlı evlat olsun Allahın izniyle darısı başıma