Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben erkek diyorum ama içinde bebek nerde sol üstte mi?
Solda üsteydi sanırımBen erkek diyorum ama içinde bebek nerde sol üstte mi?
Nerden anladınız devlet hastanesi makineleri çok kötü maalesef son gidişim oldukız. ayrıca bazı ultrasonlar neden kapkaaaaraaa
benimki erkek kesesi fasulye gibiydi sizinki yuvarlak o yüzden kızdır dedimNerden anladınız devlet hastanesi makineleri çok kötü maalesef son gidişim oldu
Resimde yuvarlak gözüküyor ama tam değil ultrasonda oval gibiydi bebek sol tarafta biyerlerde çok sabırsızım kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetibenimki erkek kesesi fasulye gibiydi sizinki yuvarlak o yüzden kızdır dedim
benimki sağdaydı 16+5te öğrendim ben. zaten gebeliğimi ilk öğrendiğim anda içime hep erkek hissiyatı gelmisti ama kız istiyordum. severken falan sürekli tosunum diye seviyordum. o yüzden ne hissediyorsanız odur benceResimde yuvarlak gözüküyor ama tam değil ultrasonda oval gibiydi bebek sol tarafta biyerlerde çok sabırsızım kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti
Ay hiç bişey hissedemiyorum ya ne kız ne erkek bilmiyorum aman aman belirtilerim de olmadı kusma mide bulantısı yaşamıyorum şuanlık iyi gidiyor bakalım sizin belirtileriniz nelerdibenimki sağdaydı 16+5te öğrendim ben. zaten gebeliğimi ilk öğrendiğim anda içime hep erkek hissiyatı gelmisti ama kız istiyordum. severken falan sürekli tosunum diye seviyordum. o yüzden ne hissediyorsanız odur bence
ben de hiç kusmadım herkes aha kesim erkek dedi. hepsiyle kavga ettim ne alakası var falan diye ama haklılarmış hiçbir belirti yasamadım ben. hatta kayınvalidem hep sey dedi “sen yalnızsın diye Allah hamileliğini kolay yaptı” karnım büyüyene kadar hamile olduğumu hissetmedim bile son bir aydır artık duygu durumunda dengesizlik falan yasamaya başladım ama öncesinde hiç belirti olmadı göğüslerim çok büyüdü ama ilk öğrendiğim andan itibaren eski halinin 3 katı falan oldularA
Ay hiç bişey hissedemiyorum ya ne kız ne erkek bilmiyorum aman aman belirtilerim de olmadı kusma mide bulantısı yaşamıyorum şuanlık iyi gidiyor bakalım sizin belirtileriniz nelerdi