Cinsiyet tahmini yapacak teyzelerimiz var mı

777yusi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
37
11
25
IMG_5485.png

Resimde yuvarlak gözüküyor ama tam değil ultrasonda oval gibiydi bebek sol tarafta biyerlerde 😂 çok sabırsızım kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti
benimki sağdaydı 😂 16+5te öğrendim ben. zaten gebeliğimi ilk öğrendiğim anda içime hep erkek hissiyatı gelmisti ama kız istiyordum. severken falan sürekli tosunum diye seviyordum. o yüzden ne hissediyorsanız odur bence 😂

A
benimki sağdaydı 😂 16+5te öğrendim ben. zaten gebeliğimi ilk öğrendiğim anda içime hep erkek hissiyatı gelmisti ama kız istiyordum. severken falan sürekli tosunum diye seviyordum. o yüzden ne hissediyorsanız odur bence 😂
Ay hiç bişey hissedemiyorum ya ne kız ne erkek bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ aman aman belirtilerim de olmadı kusma mide bulantısı yaşamıyorum şuanlık iyi gidiyor bakalım ☺️ sizin belirtileriniz nelerdi

A

Ay hiç bişey hissedemiyorum ya ne kız ne erkek bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ aman aman belirtilerim de olmadı kusma mide bulantısı yaşamıyorum şuanlık iyi gidiyor bakalım ☺️ sizin belirtileriniz nelerdi
ben de hiç kusmadım herkes aha kesim erkek dedi. hepsiyle kavga ettim ne alakası var falan diye 😂😂 ama haklılarmış 😂 hiçbir belirti yasamadım ben. hatta kayınvalidem hep sey dedi “sen yalnızsın diye Allah hamileliğini kolay yaptı” 😂 karnım büyüyene kadar hamile olduğumu hissetmedim bile 😂 son bir aydır artık duygu durumunda dengesizlik falan yasamaya başladım ama öncesinde hiç belirti olmadı 🙄😂 göğüslerim çok büyüdü ama 😂😂 ilk öğrendiğim andan itibaren eski halinin 3 katı falan oldular 🥲

X