Evet ben hala anlayamıyorum maalesef nub neresiO kadar çok baktım ki herkese uzman oldum galiba. Şaka bir yana Allah gönlünüze göre versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben hala anlayamıyorum maalesef nub neresiO kadar çok baktım ki herkese uzman oldum galiba. Şaka bir yana Allah gönlünüze göre versin
Banada bakarmısınızO kadar çok baktım ki herkese uzman oldum galiba. Şaka bir yana Allah gönlünüze göre versin
Erkeğe benzettim
Bacak arasında bişeyler var gibiCinsiyet tahmini
Hayirlisi olsim cnm ogrenjnce yazarimBacak arasında bişeyler var gibierkek gibi rabbim tamamına erdirsin
Canım kız gibi sanki. Allah bilirBanada bakarmısınız
Doktor erkeğe benziyor dedi nasıl anlaşılıyor acaba kafam baya karıstıCanım kız gibi sanki. Allah bilir![]()
Kız gibi sanki cnm . Allah bilirİyi akşamlar benimde 13 haftalık yorumlar mısınız acaba![]()
Ya drdan daha iyi bilemem tabi.Doktor erkeğe benziyor dedi nasıl anlaşılıyor acaba kafam baya karıstı![]()
Oda net bişey demedi ama artık 13 haftada nerdeyse kesin söylüyorlar o benziyor dedi kesin konuşmadı bende o yüzden sordumYa drdan daha iyi bilemem tabi.tahmin sadece
Allah gönlündeki versin cnmOda net bişey demedi ama artık 13 haftada nerdeyse kesin söylüyorlar o benziyor dedi kesin konuşmadı bende o yüzden sordum![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah gönlündeki versin cnm![]()
Rica ederim canımAmin inşallah çok teşekkür ederimyorum için
Doktorda kız gibi ama emin değilim demiştiCanım kız gibi sanki. Allah bilir![]()
Ya drdan daha iyi bilemem tabi.tahmin sadece
Size yapmistim galiba. Kendi konumuzdaEki Görüntüle 2748384 Banada yorum yapr mısın cnm
Olabilir cnm o zmn çok küçüktü birde buna bakar musun burda 16+4 haftalığızSize yapmistim galiba. Kendi konumuzda![]()
Doktorda erkek gibi dedı ama göbek kordonu izasında dedı yaniltmiyorsa erkek gibi dedi de birde sıze soruyum dedımErkek gibi canım. Allah bilir tabi![]()