- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanyadasin sende galiba ben gibikiza benzetim14 haftalık hamileyim bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 2656924
Evet almanyadayım burda doktorlar çok geç söylüyorlar biliyorsun. İnşallah kız istiyoruz hayırlısıyla tabikiAlmanyadasin sende galiba ben gibikiza benzetim
Serpil hanım süz öğrendiniz mi cinsiyetiniBenimkinede bakarmisiniz lütfen
Erkeğe benzettimBana da bakar mısınız kızlar
Aynen öyle ben en son gittim soylemedi birsey bende sormadim insallah bidahaki sefere.seninde gonlune gore verir insallah allah canim kiz gibiEvet almanyadayım burda doktorlar çok geç söylüyorlar biliyorsun. İnşallah kız istiyoruz hayırlısıyla tabiki
Yok ögrenemedim 27.07 terminSerpil hanım süz öğrendiniz mi cinsiyetini
Yok canim randevu 27.07S SerpilAlas siz daha cinsiyetini öğrenemediniz mi?
Erkek gibi14 haftalık.tahmin var mı:)
Siz çok seyrek gidiyorsunuz hastaneye benim dün kontrolüm vardı 20.07 tekrar çağırdıYok canim randevu 27.07
Ayda bir termin veriyorlar bilmiyom ki 25 indeydi iste simdi ayin 27 isindeSiz çok seyrek gidiyorsunuz hastaneye benim dün kontrolüm vardı 20.07 tekrar çağırdı
Aslında 25inde gittiğinizde de cinsiyet bellidir göstermedimi minnoş.Ayda bir termin veriyorlar bilmiyom ki 25 indeydi iste simdi ayin 27 isinde
Bir tahminde bulunmasını istemedin mi doktordan? Ben 12 haftalığım dün kız olabilir dedi ama bende merak ediyorum halaCinsiyetini çok merak ediyorum 14 haftalık
Canım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersemKız diyorum
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba